Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

6η ΥΠΕ: Έπεσαν οι υπογραφές για την ενεργειακή αναβάθμιση σε τέσσερα Κέντρα Υγείας

Published

on

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. Γιάννης Καρβέλης και ο Αντιπρόεδρος της ανάδοχης εταιρίας «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΑΤΕ» Ευστάθιος Αθανασόπουλος.
Ειδικότερα, πρόκειται για το έργο «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση και Ανακαίνιση Κέντρων Υγείας (ΚΥ) Βάρδας, Κάτω Αχαΐας, Σιμοπούλου, Χαλανδρίτσας», ύψους 6.154.951,08 ευρώ, με διενεργούσα αρχή το ΤΑΙΠΕΔ και αναθέτουσα αρχή τη Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.
Ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. Γιάννης Καρβέλης δήλωσε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ θερμά και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αλλά και την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ, γιατί για πρώτη φορά γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις σε Κέντρα Υγείας που δεν είχαν γίνει ποτέ από συστάσεως των Κέντρων Υγείας. Πραγματικά, εκεί χτυπάει η καρδιά του ΕΣΥ. Να πω χαρακτηριστικά ότι το κέντρο υγείας Κάτω Αχαΐας που θα ανακαινιστεί, είναι πάνω στον πολύπαθο οδικό άξονα Πάτρας – Πύργου, όπου έχουν γίνει πολύ σοβαρά τροχαία ατυχήματα και το Κέντρο Υγείας κάνει πολύ σημαντική δουλειά, καθώς έχει πολλές φορές διασωληνώσει ασθενείς, έχουν πάει στα νοσοκομεία της Πάτρας και έχουν σωθεί ανθρώπινες ζωές. Άρα, εδώ δεν είναι μόνο απλά Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, είναι ουσιαστική παρέμβαση για την ανθρώπινη ζωή».

Ροή ειδήσεων

Advertisement