Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ευχαριστίες από Κουνάβη

Published

on

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ευχαρίστησε για την εντυπωσιακή συγκέντρωση, απευθύνοντας προσκλητήριο στα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές να συστρατευθούν στις δράσεις της Δ.Ε.Ε.Π. ώστε οι Ευρωεκλογές να έχουν στο Νομό Αχαΐας νέο εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τη φιλελεύθερη παράταξη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, πολιτευτές ενώ μηνύματα έστειλαν η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης και η πολιτευτής Έφη Γιαννιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δημήτρης Κατσαρός, ο Επικεφαλής της Παράταξης Πάτρα Ενωμένη Κώστας Σβόλης, Οι Αντιπεριφερειάρχες Φωκίων Ζαΐμης, Άννα Μαστοράκου, Γεωργία Ντάτσικα, Τάκης Αντωνόπουλος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ακριβή Χάραρη, o Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης,  Δημοτικοί και Διαμερισματικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και μέλη επιστημονικών και παραγωγικών συλλόγων, στελέχη που συμμετέχουν σε θέσεις κυβερνητικής ευθύνης, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., τομεάρχες και εκατοντάδες στελέχη, μέλη και φίλοι της Ν.Δ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement