Connect with us

Events

Ζήσε στο ρυθμό του Bacarnival

Published

on

Το εμβληματικό ρούμι της Καραϊβικής δίνει το ρυθμό και ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη στο φετινό Καρναβάλι της Πάτρας. Το Bacarnival είναι η απόλυτη έκφραση της διασκέδασης, του χορού, της ενέργειας, της απελευθέρωσης και της ελευθερίας.

Αιχμαλωτίζει το πνεύμα του Καρναβαλιού και δίνει το έναυσμα για τις πιο ξέφρενες ημέρες του χρόνου. Το Bacardi είναι ο σύμμαχος του Πατρινού Καρναβαλιού εδώ και χρόνια, συνοδεύοντας τα πιο ξεχωριστά και επικά parties και φυσικά την μεγάλη παρέλαση των πληρωμένων την τελευταία Κυριακή.

H αρχή έγινε με το θρυλικό party του Studio54, την Παρασκευή 9/3 στο W. Η αυλαία άνοιξε με ένα μοναδικό Disco Glam Extravaganza party, βασισμένο στο concept του πιο διάσημου, κολασμένου club που έγραψε ιστορία. Αξέχαστες disco και dance μουσικές, λάμψη, διάθεση στα ύψη, χρυσόσκονη και εντυπωσιακές εμφανίσεις μας μετέφεραν στην πιο glamorous εποχή των parties. Οι καλύτεροι Mixologists ετοίμαζαν ασταμάτητα τα πιο απολαυστικά, δροσιστικά, αυθεντικά κουβανέζικα Bacardi cocktails, ανεβάζοντας την διασκέδαση και την ενέργεια σε επίπεδα Studio54.
Επόμενοι σταθμοί του Bacarnival είναι στις 14/3 ο Λευκός Χορός στο Χάραμα, 15/3 ο Κόκκινος Χορός στο Royal, 16/3 Stop Over Party στο Astir, 17/3 Alcatrash και Σχοινάς στο Royal και 17/3 Κλασσική Συνταγή στο Χάραμα.
Έτοιμος να τα δώσεις όλα;
Μαζί σου πάντα το Bacardi, το ποτό που ξέρει να ξεσηκώνει, να χαρίζει ενέργεια και ενθουσιασμό, να δημιουργεί την πιο ανεβαστική, ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα για νύχτες που υπόσχονται πολλά.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μας καλεί σε μια πολύχρωμη και ζωηρή γιορτή χαράς και κεφιού, γεμάτη μουσικές από όλο τον κόσμο, εμπνευσμένη από τα φημισμένα καρναβάλια της Καραϊβικής και της Λατινικής Αμερικής. Με την σφραγίδα και την αξεπέραστη γεύση της Bacardi.
Ζήσε κι εσύ φέτος στο Bacarnival, το Καρναβάλι της Bacardi!
Απολαμβάνουμε πάντα υπεύθυνα και διασκεδάζουμε στην μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου, στο Πατρινό Καρναβάλι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement