Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων Πατρών: Σοκ χάνει τον Αμερικανό Μπλέιλοκ για δύο μήνες

Published

on

Όλα τα είχε ο Απόλλωνας ελάχιστες ημέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι στο Λαύριο, οι απώλειες του έλειπαν. Ο Αμερικανός Ντιλέινι Μπλέιλοκ, υπέστη κάταγμα κι θα μείνει εκτός παρκέ για περίπου δύο μήνες, οπότε μείον ένας για το κρίσιμο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής.

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΚΑΕ αναφέρει: «Μία σημαντική απώλεια προέκυψε στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας μας, όπου ο Ντιλέινι Μπλέιλοκ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του προγράμματος.

Μετά τις σημερινές ιατρικές εξετάσεις, η διάγνωση από τον γιατρό, έδειξε ότι υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού και έτσι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 8 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας.

Το προπονητικό επιτελείο και όλα τα μέλη της ομάδας μας, εύχονται περαστικά στον Ντιλέινι Μπλέιλοκ και γρήγορη επιστροφή στο γήπεδο».

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Οι Τσαρούχα, Τσολάκος και Τσιμπούρης ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα του Απόλλωνα που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο κλειστό του Λαυρίου (20:15) με την ομώνυμη ομάδα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. Κομισάριος θα είναι ο Κουλούρης.

Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας θα διευθύνουν οι εξής διαιτητές και κομισάριοι: (16/3): Α. Παπανδρέου, 17.15: Περιστέρι-Άρης: Καρπάνος-Μαλαμάς-Χατζημπαλίδης (Ηπιώτης). Αγ. Θωμά, 19.00: Μαρούσι-ΑΕΚ: Συμεωνίδης-Χριστινάκης-Λουλουδιάδης (Νηγιάννης). ΣΕΦ, 20.15: Ολυμπιακός-Καρδίτσα: Μαρινάκης-Θεονάς-Ταρενίδης Κ. (Ζαγκλής). (17/3): ΠΑΟΚ, 17.15: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Αγραφιώτης Ιωάν.-Κατραχούρας-Μάνος (Παπαδόπουλος Ν.).

Κ. ΜΕΞΑΣ: «ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ»

Προετοιμασίας συνέχεια για το Λαύριο και το μυαλό όλων έχει στραφεί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα με τον τεχνικό Κώστα Μέξα να αναφέρεται στην αναμέτρηση που έρχεται τονίζοντας: «Έχουμε πλέον μπροστά μας έναν πολύ κρίσιμο αγώνα στο γήπεδό μας με τον Απόλλωνα την Κυριακή. Είναι όλη η χρονιά για μας αυτό το παιχνίδι, γιατί με νίκη τελειώνουμε την υπόθεση παραμονή πριν καν ξεκινήσουν τα play out».

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement