Connect with us

Αθλητισμός

Α1 Εθνική Πόλο: Ήττα του ΝΟΠ (7-10) από το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε το Παλαιό Φάληρο, που επιβλήθηκε με 10-7 του ΝΟ Πατρών, μέσα στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» της αχαϊκής πρωτεύουσας, στο ματς για την 3η αγωνιστική του G2 της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, το βράδυ της Τετάρτης (13/3).

Έτσι, η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη έφτασε τους 24 βαθμούς και κατ’ αρχάς αγκαλιάζει την εξασφάλιση της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, ενώ κρατά σταθερά και την προνομιούχο 2η θέση της βαθμολογίας του G2, που δίνει συμμετοχή στα play in.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα παρέμεινε στους 9 βαθμούς.

Στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου του αγώνα, οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες 6-6 και στο 5.35 πριν από το λήξη του τέταρτου, 7-7, αλλά το Π. Φάληρο στο φινάλε, με ένα σερί 3-0, με γκολ από Σάρρο, Πάβισιτς και Λεμπέση, έφτασε στη σπουδαία επικράτηση.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 7-10

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 2-1, 1-4.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 2, Κανελλόπουλος Β., Λαμπάτος, Γκότσης, Παπαδόγκωνας, Πασσάς 2, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 2, Βικάτος 1, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Κουμής, Γαλάνης, Ογκουστσάν 1, Παπαδημητρίου, Δήμου Π., Καρακάσης 2, Πάβισιτς 3, Μάμμος, Δημακόπουλος 1, Καλής 1, Κυπραίος, Σάρρος 1, Φλέγκας, Φλώρος, Λεμπέσης 1. Διαιτητές: Σπανούδης, Μπουδραμής.

Πηγή: koe. gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement