Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Ν.Δ. από την ΔΕΕΠ Αχαΐας

Published

on

Επετειακή εκδήλωση για τα 50χρονα της Ν.Δ. θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στις 30 ή 31 Μαρτίου.

Η σχετική απόφαση ελήφθη στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης των Προέδρων ΔΕΕΠ με την κεντρική διοίκηση της ΝΔ, παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Στέλιου Κονταδάκη, της Γραμματέας Π.Ε. Μαρία Συρεγγέλα, του Γενικού Διευθυντή του κόμματος Γιάννη Σμυρλή, κ.α.

Στην εκδήλωση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραστεί κορυφαίο στέλεχος του κόμματος. Πιθανότατα θα είναι είτε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, είτε η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη.
Υπενθυμίζεται ότι το 15ο επετειακό συνέδριο της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο από 5-7 Απριλίου.
Ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαϊας, Αντώνης Κουνάβης, που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη δήλωσε: « Όλοι μαζί με κοινό αγώνα και σκληρή δουλειά, μπορούμε να πετύχουμε για την παράταξη μας άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και στις κάλπες για το Ευρωκοινοβούλιο. Η ΝΔ είναι η παράταξη που έβαλε την χώρα στην Ευρώπη και θα συνεχίσει να μάχεται τόσο Ευρωπαϊκά όσο και Εθνικά. Είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί μέσα στα 50 χρόνια ζωής και ιστορίας μας, πολιτικές και προοδευτικές ιδέες της ευρωπαϊκής Παράταξής μας επιβραβεύονται από τους πολίτες, δικαιώνονται από την ιστορία.
Με αφορμή, λοιπόν, τα 50 χρόνια ιστορίας, όλες και όλοι μαζί συντεταγμένα, με δύναμη και ορμή, προετοιμαζόμαστε για την εκλογική μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, για να πετύχουμε μια εκλογική νίκη,εκλέγοντας για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανθρώπους που μπορούν να εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη».

Ροή ειδήσεων

Advertisement