Connect with us

Ελλάδα

Νεκρός 38χρονος από κροτίδα

Published

on

Τραγωδία στην Κρήτη, με έναν 38χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή. Η κροτίδα έσκασε πάνω του και ο άτυχος άντρας κατέρρευσε σοβαρά τραυματισμένος στον Άγιο Νικόλαο. Υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα…

Μια κροτίδα που ήθελε να πετάξει την τελευταία Κυριακής της Αποκριάς στην Κρήτη, έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή. Ο Άγιος Νικόλαος παραμένει ανάστατος από την τραγωδία, με τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε ταχύτατα σε νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του, αναμένεται να αποσαφηνιστούν τις επόμενες ώρες.

Στενοί συγγενείς και φίλοι του θύματος παραμένουν συντετριμμένοι. Μια σειρά από αυτόπτες μάρτυρες, αναμένεται να καταθέσουν στην αστυνομία, για να εξηγήσουν όλα όσα συνέβησαν. Ο 38χρονος διατηρούσε τις αισθήσεις του και πονούσε αφόρητα μετά τον τραυματισμό του. Όλα δείχνουν ότι δεν πρόλαβε να πετάξει την κροτίδα και έσκασε πάνω του.

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου, τελευταία ημέρα της Αποκριάς, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι.

Λίγο μετά τις 21:30, ένας άνδρας 38 ετών τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα κοντά στα πλευρά με συνέπεια να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της περιοχής.

Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, αλλά δυστυχώς ο νεαρός άνδρας άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί εκτεταμένη αιμορραγία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement