Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνάντηση Γεωργίας Ντάτσικα με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2024 συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργίας Ντάτσικα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Δαμασκηνό.
Τη συνάντηση απασχόλησε η ευρυθμη λειτουργία των δομών της Ιεράς Μητρόπολης και η συνέχιση της λειτουργίας των Σχολών Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως με σκοπό την στήριξη και την ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας. Οι Σχολές Γονέων λειτουργούν στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, του Αγρινίου, της Αμφιλοχίας, του Αστακού, της Βονίτσης και του Θέρμου. Ο Σεβασμιώτατος με την στήριξη της Περιφέρειας και ειδικότερα του Κοινωνικού Τομέα , θα πραγματοποιήσει ενημερωτική δράση συμβουλευτικής γονέων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων
«Με τις κατευθύνσεις και το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο , που εκπορεύονται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, και το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο, η συμβολή τους στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας και της οικογένειας είναι σημαντική και πολύτιμη» ανέφερε σε δήλωση της η κ. Ντάτσικα κι ευχαρίστησε την Ιερά Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας για τη συνεργασία και τη στήριξη τους προς την τοπική κοινωνία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement