Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Τεράστια επιτυχία»-Ο Άδωνις Γεωργιάδης έπλεξε το εγκώμιο της ΔΚΜ για την κυριαρχία της στο Τεχνικό Επιμελητήριο 

Published

on

«Δεν είμαι μηχανικός, Περιβάλλομαι στο γραφείο μου από μηχανικούς. Ήρθα εδώ γιατί έχω θαυμασμό, λατρεία και ευγνωμοσύνη για τον πρόεδρό σας, τον Γιώργο Στασινό».

Με τα λόγια αυτά, ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης αιτιολόγησε την αποδοχή του στην πρόσκληση της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας να παραβρεθεί στη χθεσινή εκδήλωσή της, εν όψει των εκλογών του Τεχνικού Επιμελητηρίου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», με θέμα: «Ανάπτυξη -Δυτική Ελλάδα 2030».

Στην ομιλία του, ο κ. Γεωργιάδης, αφού δήλωσε δικαιωμένος για την προσωπική επιλογή του Βασίλη Σιαδήμα στη ΜΟΔ.  έπλεξε το εγκώμιο για την κυριαρχία της ΔΚΜ στο Τεχνικό Επιμελητηρίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το γεγονός ότι η ΔΚΜ κυριάρχησε στο Επιμελητήριο, σε ένα χώρο που επικρατούσε η Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ, είναι τεράστια επιτυχία».

Επισημαίνοντας δε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη  έχει μια πολύ καλή συνεργασία με το ΤΕΕ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι από αυτή προκύπτει κέρδος τόσο για τον κλάδο των μηχανικών, που είδε την ανεργία να μειώνεται δραστικά, και το ΤΕΕ, όσο και για τη χώρα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

Ευχόμενος στη ΔΚΜ «καλή επιτυχία» στις εκλογές, ο υπουργός Υγείας κατέστησε σαφές ότι αυτές δεν θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρες, διαμηνύοντας με νόημα: «Οι εκλογές τελειώνουν όταν κλείνει η κάλπη και καταμετράται και η τελευταία ψήφος. Το εκλογικό σώμα σιχαίνεται την αλαζονεία του ισχυρού. Το λέω για να το ακούσουμε κι εμείς».

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γιώργος Στασινός.

Τη εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΔΚΜ Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Σελίμης, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παράταξη θα αναδειχθεί νικήτρια και στο τοπικό ΤΕΕ.

Καλύτερο νοσοκομείο στην Ελλάδα το Ρίο

 Ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας αναφορά στις επισκέψεις του στα νοσοκομεία της περιοχής. Για  το Καραμανδάνειο είπε ότι θα παραδοθεί ένα καινούριο νοσοκομείο, για τον «Άγιο Ανδρέα» είπε ότι έχει αναπτυχθεί, ενώ για χαρακτήρισε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «το καλύτερο στην Ελλάδα» ή τουλάχιστον «ένα από τα τρία καλύτερα».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement