Connect with us

Ελλάδα

Σύρος: Με πατριωτισμό και περηφάνεια η αποκάλυψη της Πολεμικής Σημαίας από το Τάγμα Εθνοφυλακής

Published

on

Η Ελλάδα γιορτάζει την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τιμώντας το έπος του ’40 και τους ήρωες του “Όχι”.

Με όλες τις προβλεπόμενες τιμές από τον Γενικό Κανονισμό Παρατάξεων – Παρελάσεων του ΥΠΕΘΑ πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, η αποκάλυψη της Πολεμικής Σημαίας του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμούπολης στην πλατεία Μιαούλη.

Σημειώνεται πως η πολεμική Σημαία κάθε μονάδας βρίσκεται τοποθετημένη στο γραφείο του Δκτή αυτής ή στο κατάλυμα του κατά την διάρκεια εκστρατείας ή ασκήσεων. Για την μεταφορά της σε στρατιωτικές παρελάσεις ακολουθείτε συγκεκριμένο τυπικό, και απόδοση τιμών.

 

Το Τάγμα Εθνοφυλακής Ερμούπολης, το οποίο τα τελευταία χρόνια τιμά τις εθνικές μας επετείους, αποτελεί μια ξεχωριστή παρουσία και πάντα κερδίζει το πιο θερμό χειροκρότημα στις παρελάσεις.

Οι Εθνοφύλακές μας οι οποίοι αποτελούν το πολυεργαλείο του ΓΕΣ για όλα τα νησιά μας και φυσικά για τη Σύρο, εκπαιδεύονται σε τακτική βάση και παραμένουν μάχιμοι έχοντας ως κύριο όπλο τους την αγάπη τους για την Πατρίδα.

Οι εθνοφύλακες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας όταν κι αν χρειαστεί. Είναι πολίτες – οπλίτες όπως θα πρέπει να είμαστε όλοι και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τις τιμές που απέδωσε άγημα αποτελούμενο από Έφεδρους Αξιωματικούς και Εθνοφύλακες η αποκάλυψη της Πολεμικής Σημαίας του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμούπολης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement