Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ξανά στο «μηδέν»

Published

on

 

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε (1-0) στην πρεμιέρα των μπαράζ παραμονής με κάτω τα χέρια από τον ανώτερο Γιούχτα και τώρα τρέχει…

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μια ήττα που πολλοί την θεωρούν εκτός προγράμματος ήρθε προχθές για την Παναχαϊκή από τον πολύ καλύτερο Γιούχτα που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο.

Η Παναχαϊκή στο πρώτο ημίχρονο ειδικά δεν μπήκε ποτέ μέσα στο παιχνίδι ενώ η διαχείριση από την τεχνική ηγεσία ήταν όλη λάθος. Βέβαια θα πείτε ότι δεν δικαιούται κι ο προπονητής να είναι σε μια άσχημη ημέρα; Φυσικά και δικαιούται, αλλά δεν γίνεται να μην αναλυθεί αυτή η ήττα. Όπως τόσο καιρό όλοι μας είχαμε… ψηλά τον Γιάννη Τάτση έτσι τώρα πρέπει να αναφέρουμε και τα κακώς κείμενα της αναμέτρησης.

ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ

Έκπληξη λοιπόν ήταν ότι δεν ξεκίνησαν οι Καραγιάννης, Ζέκοφ, Πετράτος, Ντε Τόμας, αντίθετα βρέθηκαν στη αρχική ενδεκάδα ένας Μπόουνεν ο οποίος έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι ούτε στον πάγκο δεν πρέπει να βρίσκεται, όπως ο Ντε Ολιβέιρα έπαιξε ως αμυντικός φέροντας και αυτός ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα καθώς έκανε λάθος μεταβιβάσεις της μπάλας στον Ντε Τόμας που με την σειρά του κάνει ένα ακόμα λάθος με την άμυνα να είναι εκτεθειμένη. Μάλιστα ο Ολιβέιρα που δεν έχει την αίσθηση του να αμύνεσαι καθυστέρησε πολύ στην κόντρα του Γιούχτα να γυρίσει να μαρκάρει. Επίσης και ο Γαϊτανίδης που ξεκίνησε έδειξε ότι μόνο από τον πάγκο μπορεί να βοηθήσει. O Νάστος πλέον όσο φιλότιμος και να είναι έχει πλέον κουραστεί από τα πολλά παιχνίδια και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον στο μόνο κομμάτι που μπορεί να βοηθήσει είναι να μπαίνει αλλαγή και όταν οι άλλοι είναι κουρασμένοι με την εμπειρία του να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Γενικά στο παιχνίδι της Κυριακής ο σχεδιασμός ήταν λάθος και στην επανάληψη η κακή εικόνα του πρώτου μέρους αυτή την φορά δεν ανατράπηκε.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ…

Ο Γιάννης Τάτσης πολλές φορές έχει αναφέρει ότι η ενδεκάδα βγαίνει από τις προπονήσεις, όμως πολλές φορές παίκτες που μπορεί να βγάζουν «μάτια» στην προπόνηση δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο παιχνίδι όπως και το αντίθετο. Δηλαδή μπορεί να υπάρχουν παίκτες που στην προπόνηση δεν βγάζουν «μάτια» και αν τους χρησιμοποιήσεις στον αγώνα να είναι «φωτιά».

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ

Ο προπονητής του Γιούχτα Κώστας Ανυφαντάκης ήταν πολύ καλά διαβασμένος και από την ημέρα που ανέλαβε την κρητική ομάδα έχει βελτιώσει πολλά πράγματα. Οι παίκτες του Γιούχτα που οι περισσότεροι προέρχονται από τον Εργοτέλη όταν έκλεβαν την μπάλα με τρεις πάσες βρίσκονταν στην κοκκινόμαυρη περιοχή και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλο γκολ. Στην σκακιέρα με λίγα λόγια ο Ανυφαντάκης κέρδισε το παιχνίδι και ο Γιούχτας πλέον βρίσκεται στο +3 από την Παναχαϊκή.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ

Η Παναχαϊκή οφείλει άμεσα να σηκώσει κεφάλι και μπορεί να το κάνει καθώς το απέδειξε και στο πρωτάθλημα και δεν πρέπει όλα να τα μηδενίζουμε. Οι παίκτες αυτοί που κατάφεραν να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγούσε στον απ’ ευθείας υποβιβασμό, οι ίδιοι παίκτες καλούνται και πάλι να γυρίσουν το κλίμα και στους επόμενους εννιά τελικούς να τα δώσουν όλα μέσα στο αγωνιστικό χώρο.

 

ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ

Ο Θέμης Πατρινός δεν μας έχει συνηθίσει να αγωνίζεται με αυτό τον τρόπο όμως εξήγηση υπήρχε. Ο ταλαντούχος άσος είχε πόνους στον προσαγωγό (μόνιμο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί) και δυστυχώς δεν μπόρεσε να προσφέρει ό,τι πρόσφερε και στα προηγούμενα παιχνίδια.

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Μπορεί χθες όλη η Ελλάδα να γιόρταζε την Εθνική μας επέτειο και την μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης, τον Ευαγγελισμό ωστόσο οι παίκτες της Παναχαϊκής βρέθηκαν στο γήπεδο και έκαναν κανονικά προπόνηση. Ο Γιάννης Τάτσης μετά την εικόνα που είχαν οι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με τον Γιούχτα τους έβαλε κανονικά προπόνηση τη Δευτέρα και σήμερα τους έδωσε ρεπό.

 

Απογοήτευση από τον κόσμο

Μπορεί να υπήρχε τριήμερο, μπορεί ο καιρός να ήταν ο καλύτερος την Κυριακή όμως οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής προτίμησαν το γήπεδο από το να πάνε μια εκδρομή με την οικογένειά τους. Πάνω από 4.000 φίλοι έδωσαν βροντερό «παρών» θέλοντας να στηρίξουν την ομάδα όμως δυστυχώς στο τέλος έφυγαν απογοητευμένοι και σκασμένοι με αυτό το αποτέλεσμα.

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/3)

Παναχαϊκή –Γιούχτας    0-1

Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Β        (αναβλήθηκε)

Διαγόρας –Ολυμπιακός Β            (αναβλήθηκε)

ΕΠΟΜΕΝΗ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/3)

Παναθηναϊκός Β – Διαγόρας

Γιούχτας – Αιγάλεω

Ολυμπιακός Β – Παναχαϊκή

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – PLAY OUT

Γιούχτας                            1              1-0-0      1-0            14

Διαγόρας Ρόδου              0              0-0-0      0-0          14

ΑΟ Αιγάλεω                     0              0-0-0      0-0           13

Ολυμπιακός Β                  0              0-0-0      0-0           12

Παναθηναϊκός Β              0              0-0-0      0-0          11

Παναχαϊκή                         1              0-0-1      0-1           11

Ροή ειδήσεων

Advertisement