Connect with us

Μπάσκετ

Αναβολή λόγω ποδοσφαίρου-Ο Προμηθέας δεν θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή

Published

on

Της ΑΜΑΛΙΑΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ

Η πρεμιέρα του Προμηθέα στο Top-6 της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (21:00) δεν θα πραγματοποιηθεί και αυτό γιατί η ΕΛ.ΑΣ. άναψε “κόκκινο” στη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα, λόγω του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού για τη 2η αγωνιστική της Super League, το οποίο έχει οριστεί την ίδια ημέρα και σχεδόν την ίδια ώρα (20:30).

Η ΕΛ.ΑΣ. από την πλευρά της έκανε γνωστό ότι δεν μπορεί να διαφυλάξει την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των φιλάθλων και ότι φοβάται για επεισόδια που μπορεί να συμβούν ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ

Για αυτό και ο ΕΣΑΚΕ πήρε την απόφαση να αναβάλει την αναμέτρηση των δύο ομάδων και τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει και σχετική ανακοίνωση. Στην ανακοίνωσή του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR-Προμηθέας Πάτρας για την πρώτη αγωνιστική του Top-6 που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (31/3, 21:00) στο ΟΑΚΑ, σε συνέχεια της απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα για σοβαρούς λόγους  ασφάλειας, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Ροή ειδήσεων

Advertisement