Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Βαριά ποινή σε «ραλίστα» με καταδίκη που συνελήφθη στην Κέρκυρα

Published

on

Με περιοριστικούς όρους ήταν ελεύθερος μετά την καταδίκη του για διακίνηση ναρκωτικών ένας 34χρονος Έλληνας, αλλά θέλησε να το «παίξει»… ραλίστας θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των περαστικών στην Κέρκυρα και, όταν ακινητοποιήθηκε, κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο του για να μην συλληφθεί.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η επικίνδυνη οδήγηση του 34χρονου προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή Σολάρι και κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά, για να βάλουν τέλος στην ξέφρενη πορεία του. Όμως, εκείνος έκλεισε τις ασφάλειες στο αυτοκίνητό του και αρνήθηκε να βγει, ώσπου τελικά παραδόθηκε, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, απόπειρα σωματικής βλάβης και απείθεια.
Μετά την δίωξη που του άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας, ο 34χρονος που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές και ναρκωτικά κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο και την Παρασκευή καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις φυλακές από τις οποίες είχε αφεθεί με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement