Connect with us

Αθλητισμός

Για τον “Άγιαξ” της Ηπείρου ενδιαφέρονται για την Παναχαϊκή;

Published

on

Αργά χθες το απόγευμα, οι Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης με κοινή τους δήλωση έκαναν γνωστό πως παραχωρούν τον ΠΑΣ Γιάννινα σε όποιον ενδιαφερθεί και πριν περάσουν 24 ώρες και κάτι οι πρώτοι υποψήφιοι επενδυτές στον «Άγιαξ» της Ηπείρου εμφανίστηκαν.

Και πριν ο «αλέκτωρ» λαλήσει τρεις, σε εκπομπή του αθλητικού Metropolis Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή Γ’ Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο πρώην ιδιοκτήτης της Καβάλας, Άλεξ Χαντιντάγκι, του οποίου το όνομα ενεπλάκη και για τον Ατρόμητο, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει ότι παρακολουθεί και τις εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει καταθέσει πρόταση και για την Ρέντινγκ της Αγγλίας (Γ’ κατηγορία)!

Στην Παναχαϊκή δεν υπάρχει να ενδιαφερθεί ένας; Και το ζήτημα είναι ή έρχονται συζητούν και δεν το… βγάζουν προς τα έξω οι αρμόδιοι-και καλά κάνουν-ή κάτι άλλο συμβαίνει, δεν εξηγείται αλλιώς.

Η Παναχαϊκή από την εποχή των Κώστα Μακρή και Αλέξη Κούγια δεν μπορεί να «σταυρώσει» επενδυτή. Τι κρύβεται ουδείς θα μάθει.

Ήρθαν οι Αμερικανοί, «έχουν πετάξει πακτωλό» χρημάτων, -σύμφωνα πάντα με τους ίδιους-η ΠΑΕ παραπαίει κι όπως δείχνουν τα πράγματα, η Γ΄ Εθνική κατηγορία είναι κοντά και όπως φαίνεται χαΐρι με 133 χρόνια ζωής δεν βρίσκει, λες κι έχει πέσει κατάρα.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ   

Ροή ειδήσεων

Advertisement