Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σημαντική παρουσία της ΔΚΜ-ΤΔΕ στην Κεφαλονιά

Published

on

 

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Σελίμης, κατά τη συμμετοχή του στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, με θέμα «Μηχανικοί Ελεγκτές Προσεισμικού Ελέγχου, για τον επείγοντα προσεισμικό έλεγχο Δημοσίων Κτηρίων» με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο των Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας και μέλος της παράταξής μας Βασίλη Μπαρδάκη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας με πρόσωπα που κατέχουν νευραλγικές θέσεις στην Κεφαλονιά όπως, τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αργοστολίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας κ. Κουρή και τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Μιχαλάτο. 

Πρώτο θέμα στην ατζέντα των συζητήσεων, πέρα από την ενδιαφέρουσα εκδήλωση που παρακολούθησαν άπαντες με μεγάλη προσοχή, ήταν το σοβαρό ζήτημα που πρόσφατα προέκυψε στις πολεοδομικές υπηρεσίες του νησιού σχετικά με την παύση της διοικητικής υποστήριξης των Δήμων Ληξουρίου, Σάμης και Ιθάκης από την υπηρεσία δόμησης του Δήμου Αργοστολίου. Υπήρξαν προτάσεις και πιέσεις από τον πρόεδρο και τους υποψηφίους της παράταξής μας για επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό καθώς επηρεάζει άμεσα και έντονα αρνητικά την καθημερινότητα και τις ζωές των συναδέλφων μηχανικών της περιοχής αλλά και πάμπολλων πολιτών που το μέλλον των κτηριακών επενδύσεών τους καθίσταται πλέον αβέβαιο. 

Ακολούθησαν συζητήσεις με ντόπιους μηχανικούς, οι οποίοι εξέθεσαν τα θετικά αλλά και τους προβληματισμούς τους σε θέματα που αφορούν την άσκηση του επαγγέλματος γενικά αλλά και ειδικά στην περιοχή.

Στο τέλος της ημέρας ο Γιάννης Σελίμης συναντήθηκε και συζήτησε για θέματα του κλάδου αλλά και για τις προσεχείς εκλογές με τους υποψηφίους της ΔΚΜ στην Κεφαλονιά: Κοκκολιάδη Αγγελική, Κεκάτο Κυριάκο και Μωραΐτη Κυριάκο. Όλοι τους αξιόλογοι συνάδελφοι με διάθεση για προσφορά. Τους ευχαριστούμε, θα είμαστε στο πλάι τους οποτεδήποτε το χρειαστούν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία! 

Ροή ειδήσεων

Advertisement