Connect with us

Αθλητισμός

Σούπερ Λίγκα 2: Η Παναχαϊκή «όρθια» (2-2) στη Ρόδο με Διαγόρα και συνεχίζει την προσπάθεια της παραμονής

Published

on

Η Παναχαϊκή ήθελε τρίποντο, τελικά πήρε έναν στη Ρόδο από τον Διαγόρα (2-2) στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2 συνεχίζοντας έτσι την προσπάθειά της για την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 39ο λεπτό με τον Δημητρίου, ήρθε στο 54ο λεπτό το δεύτερο γκολ για τον Διαγόρα, αλλά η Παναχαϊκή είχε απαντήσει νωρίτερα με τον Μασούρα (51ο), που είχε ισοφαρίσει, για να έρθει ο  Ντε Τόμας στο 79ο λεπτό να χαρίσει στην κοκκινόμαυρη ομάδα τον πολύτιμο αυτό βαθμό.

Ο Διαγόρας έπαιζε με δέκα παίκτες από το 55ο λεπτό, λόγω αποβολής του Μανωλάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλλας, Παπατόλιος, Μασούρας, Τσιαντούλας (89΄Ματίγιεβιτς), Αντεσίνα (58΄ Νικόλης), Λεσάι (81΄Βολάκης), Μανιάς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Μπαρέ, Ζαμόρα (46΄Χριστόπουλος), Προύντζος (83΄Πετράτος), Γαϊτανίδης (68΄Μπόονεν), Ντε Τομάς, Καραγιάννης (68΄Νάστος), Ντε Ολιβέιρα (68΄Παπαηλίου), Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής που διεξήχθησαν εχθές (3/4), Ολυμπιακός Β’ – Αιγάλεω 1-3 και Παναθηναϊκός Β’-Γιούχτας 3-0.

Στην βαθμολογία των play out:

Αιγάλεω 19

Διαγόρας 18

Ολυμπιακός Β’ 15

Γιούχτας 14

Παναθηναϊκός Β’ 14

Παναχαϊκή 12

Ροή ειδήσεων

Advertisement