Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τον «έκαψαν» οι… υπολογιστές-Τι οδήγησε Πατρινό στη σύλληψη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Published

on

Στη σύλληψη ενός νεαρού, ο οποίος φέρεται ότι ήταν «αρχηγικό μέλος» στον χώρο του αντιεξουσιαστικού χώρου της Πάτρας, πέρασαν χθες το μεσημέρι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, η οποία μάλιστα πρόσφατα είχε απασχολήσει τις Αρχές και στην οποία αποδίδονται τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ενώ είχαν προφυλακιστεί 6 άτομα της οργάνωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιεξουσιαστής είχε συλληφθεί πρόσφατα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για άλλο αδίκημα και είχε αφεθεί ελεύθερος.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα ηλεκτρονικά μέσα που βρέθηκαν στην κατοχή του και τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του, για συμμετοχή του σε τρομοκρατικές ενέργειες.
Με βάση αυτά τα στοιχεία σχηματίστηκε η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος του από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement