Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αναστάτωση το μεσημέρι της Τρίτης στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου

Published

on

Τοξικομανής χειροδίκησε σε βάρος φοιτητών

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά επιθέσεων από τοξικοεξαρτημένα άτομα στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, μέρα μεσημέρι, στην καρδιά της Πάτρας.

Λίγες μέρες μετά από την επίθεση ενός ατόμου στις υπαλλήλους του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, χθες το μεσημέρι, ο ίδιος επιτέθηκε σε δύο φοιτητές.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας χειροδίκησε εναντίον μιας φοιτήτριας κι ενός φοιτητή στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου Α στην Πάτρα, απρόκλητα όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Γ». Το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή με τους φοιτητές κυρίως να δηλώνουν πως η κατάσταση με τα εξαρτημένα άτομα που τους προσεγγίζουν ζητώντας ένα εισιτήριο ή χρήματα είναι καθημερινό φαινόμενο, όμως, όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με επιθέσεις όπως ανέφεραν η κατάσταση τίθεται εκτός ελέγχου.

Διερχόμενοι από το σημείο ενημέρωσαν το «100» και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν και τελικά τον εντόπισαν στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αράτου, στο ύψος της Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως. Ο νεαρός προσήχθη στην Ερμού προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

ΤΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement