Connect with us

Αθλητισμός

Γ΄ Εθνική Κατηγορία-3ος όμιλος: Τετραπλή αναβολή, αύριο Πέμπτη Παναιγιάλειος-Κόρινθος

Published

on

Λόγω των δυνατών ανέμων και των κακών καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη πτήση Αθήνα-Ρόδος όπου στο αεροπλάνο βρίσκονταν η αποστολή του Αστέρα Βάρης, αλλά κι άλλοι επιβάτες δεν κατάφερε να φτάσει στο «σμαραγδένιο» νησί, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση Ιάλυσος-Αστέρας Βάρης να αναβληθεί.

Το ίδιο δε συνέβη και στην αποστολή της ΑΕΡ Αφάντου, που ταξίδευε για την Αθήνα και για τον αγώνα με τη Μαρκό, οπότε κι αποφασίστηκε οι δύο συναντήσεις να αναβληθούν. Παράλληλα δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Σύρο, ούτε η αποστολή του ΠΑΟ Βάρδας (αγωνιζόταν με την Ελλάδα).

Λόγω δε της βαθμολογικής κρισιμότητας, υπήρξε αναβολή παιχνιδιού και στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο να μην υποδέχεται σήμερα Τετάρτη την Κόρινθο. Έτσι οι τέσσερις αναμετρήσεις Ιάλυσος-Αστέρας Βάρης, Μαρκό-ΑΕΡ Αφάντου, Παναιγιάλειος-Κόρινθος, Ελλάς Σύρου-ΠΑΟ Βάρδας θα διεξαχθούν αύριο Πέμπτη στις 11:00 το πρωί.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η συνάντηση ΑΕ Μυκόνου-ΑΕ Μεσολογγίου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη δεν διεξήχθη, διότι δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν οι φιλοξενούμενοι. Η ΑΕ Μυκόνου παίρνει άκοπα (3-0 α.α.) τους τρεις βαθμούς.

Τα άλλα παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα είναι τα εξής: (16:00): Βύζας Μεγ.-Πανελευσινιακός, Ερμιονίδα-Εράνη Φιλ., ΑΟ Πυλίου Κω-Θύελλα Ραφ., Παναργειακός-Ρόδος. (18:00): Ελλάς Σύρου-Παμβουπρασιακός.

Ροή ειδήσεων

Advertisement