Connect with us

Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: «Να είσαι γερός και δυνατός» – Το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον φίλο της που την συνόδεψε στο ΑΤ

Published

on

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα που έστειλε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα -που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της- στον φίλο της αδικοχαμένης γυναίκας και αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Ο νεαρός είδε μπροστά στα μάτια του την άτυχη Κυριακή να καταρρέει από τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου ακριβώς μπροστά από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. «Την σκότωσε, ένα ασθενοφόρο γρήγορα παιδιά», ούρλιαζε, όπως ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα.

Την ημέρα που ο πατέρας οδηγούσε την αδικοχαμένη κόρη του στην τελευταία της κατοικία, έστειλε μήνυμα στον νεαρό, το οποίο συγκινεί. «Θέλω να είσαι γερός και δυνατός» έγραφε βαθιά συγκινημένος.

«Γεια σου… είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας… είναι δύσκολη ημέρα για όλους μας μα πιο πολύ για μένα… θέλω να είσαι δυνατός και γερός… σήμερα που θα την πάω νύφη, μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω… αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατίρι η ζωή, όποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις, να είσαι δυνατός», ήταν το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα, το οποίο δημοσίευσε ο ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί.

Ροή ειδήσεων

Advertisement