Connect with us

Αθλητισμός

Basket League: Τελείωσε το μαρτύριο με βαριά ήττα του Απόλλωνα (66-104) από το Λαύριο 

Published

on

Σε μια… άχαρη μονομαχία μεταξύ Απόλλωνα και Λαυρίου, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε σήμερα η Λαυρεωτική που επικράτησε 66-104 στο κλειστό της Περιβόλας για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Basket League.
Μία ήττα που έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πανηγυρίσουν και τους μελανόλευκους να πουν: “επιτέλους το μαρτύριο τελείωσε”, μιας και η νέα χρονιά θα βρει τον ιστορικό σύλλογο στην Elite League.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΡΑΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ
Πιθανώς τα πράγματα να ήταν καλύτερα για την μελανολευκη ομάδα εάν δεν τραυματίζοντας ο Μπράουν στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού και βέβαια μετέπειτα δεν επανήλθε κοιτάζοντας όλο τον αγώνα από τον πάγκο.
ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Μπορεί ο Απόλλων να μπήκε δυναμικά στο παρκέ κόντρα στο Λαύριο κι να κοίταξε στα μάτια τους φιλοξενούμενους πηγαίνοντάς τους καλάθι, καλάθι (στο 3ο λεπτό 5-6, στο 5ο λεπτό 9-9), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη οι παίκτες του Κώστα Μέξα ανέβασαν στροφές και τελείωσαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 20-27.

ΕΠΑΘΕ “ΑΦΛΟΓΙΣΤΙΑ”
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας έπαθε “αφλογιστια” το Λαύριο έβρισκε συνεχώς ανοικτούς χώρους μέσα κι έξω από τη ρακέτα της μελανόλευκης ομάδας σκόραρε συνεχώς και στο 15ο λεπτό το σκορ είχε γίνει 24-1, νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι (12ο λεπτό) ήταν πάλι μπροστά στο σκορ 21-34 και τελικά το πρώτο ημίχρονο βρήκε το Λαύριο να προηγείται με 33-51.
“ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕ” Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες αν και ανέβασαν στροφές προκειμένου να επιτύχουν γρήγορα καλάθια η μπάλα έπαιζε για 2′.50” τα δικά της τερτίπια στους παίκτες μιας κι ότι σουτ και να έκαναν κι οι δέκα αθλητές δεν έμπαινε στο καλάθι, όμως συνέχιζαν να “βομβαρδίζουν” με το Λαύριο να είναι πιο εύστοχο στη συνέχεια, καθώς στο 23ο λεπτό προηγείτο 35-58, ενώ στο 27ο λεπτό είχε διαμορφωθεί σε 44-64 και ολοκληρώθηκε τελικά με 50-71.
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ
Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν παράσταση για έναν ρόλο, το Λαύριο σταθερά μπροστά στο σκορ (στο 33ο λεπτό 56-85) με 29 πόντους διαφορά, ο Απόλλων πάλευε για να κατεβάσει τη διαφορά και η  λήξη βρήκε τους παίκτες του Κώστα Μέξα να νικούν εύκολα και απλά με 66-104. Τα δεκάλεπτα: 20-27, 33-51, 50-71, 66-104.
Περισσότερα σε λίγο

Ροή ειδήσεων

Advertisement