Connect with us

Ερασιτεχνικό

Εκτέθηκαν με αυτή την απόφαση

Published

on

Η αλήθεια είναι ότι η διαιτησία ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του προέδρου της Νίκης Προαστίου, Χρήστου Μοσχόπουλου όμως η απόφαση αυτή να μην σφυρίξουν τα παιδικά πρωταθλήματα είναι τελείως λανθασμένη.

Οι διαιτητές είναι γνωστόν ότι το “όπλο” τους είναι το Φύλλο Αγώνος και εκεί δεν μπορεί κανείς, μα κανείς να αντιδράσει, οπότε και οι ίδιοι δεν θα πρέπει να αντιδρούν σε κάποιες ανακοινώσεις των ομάδων που είναι το δικό τους “όπλο” στο να εκφράσουν τα παράπονά τους, ακόμα και να ασκήσουν κρητική.

Δεν φταίνε τίποτα οι «μικροί» αθλητές οι οποίοι μετά από μια εβδομάδα κουραστική στα θρανία θέλουν να ξεφύγουν, να ξεδώσουν, να διασκεδάσουν παίζοντας ποδόσφαιρο.

Τα όποια προβλήματα υπάρχουν μεταξύ κάποιων διαιτητών ή ακόμα και ατόμων της επιτροπής με τον Χρήστο Μοσχόπουλου πρέπει να  τα λύσουν διαφορετικά και όχι να την πληρώσουν το «μάρμαρο» όλες οι ακαδημίες και οι μικροί αθλητές που έχουν βρει διέξοδο από την καθημερινότητα μέσο του αθλητισμού.

Ήδη ο κόσμος του ερασιτεχνικού αθλητισμού έχει αντιδράσει με αυτή την απόφαση των διαιτητών και όλο αυτό θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Η απόφαση αυτή βγήκε εν βρασμό ψυχής και πρέπει να επανεξεταστεί από τους αρμόδιους.

Πάντως αναμένεται να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις καθώς οι πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι τα μηνύματα έχουν πάρει φωτιά μεταξύ συγκεκριμένου ανθρώπου της επιτροπής διαιτησίας και του Χρήστου Μοσχόπουλου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement