Connect with us

Lifestyle

Tα ζώδια σήμερα (16/5)

Published

on

 

 

Κριός

Aυτή η εβδομάδα «φιλοξενεί» την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, η οποία θα επαναφέρει στο προσκήνιο κάποιες ανησυχίες σχετικά με θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Το καλό νέο είναι πως αυτή θα είναι η τελευταία έκλειψη για αυτό το διάστημα και οι επόμενες ημέρες προμηνύονται περισσότερο αισιόδοξες και λιγότερο πιεστικές.

 

 

Ταύρος

H εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Ταύρου – Σκορπιού) και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, όσον αφορά κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ο μήνας ξεκαθαρισμάτων για εσένα, καθώς και η προηγούμενη έκλειψη αλλά και αυτή δείχνει πώς κάποιες σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται αλλαγές ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν.

 

Δίδυμοι

Ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο κάποια μυστικά και κάποια ζητήματα τα οποία κινούνταν παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα είναι αποκαλυπτική και πολύ βοηθητική αν θέλεις να δεις ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σου και ποιοι είναι κοντά σου μόνο στα λόγια.

 

 

Καρκίνος

H σημερινή Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα φέρει για άλλη μία φορά στο προσκήνιο τις σχέσεις με τους φίλους σου. Αυτή η έκλειψη ζητά από εσένα να ξεκαθαρίσεις κάποια «γκρίζα σημεία» που αφορούν προσωπικές, φιλικές ή συναδελφικές σχέσεις και να διαχωρίσεις τους φίλους από τους γνωστούς.

 

Λέων

Θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με υποθέσεις του σπιτιού, οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε αφορά τον άξονα καριέρα – οικογένεια. Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μπορεί να δημιουργήσει μία αναστάτωση και να φέρει στο προσκήνιο απαιτητικές υποχρεώσεις.

 

 

Παρθένος

Η σημερινή Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού κατά κάποιο τρόπο θα μεγεθύνει τα ζητήματα τα οποία έχει προκαλέσει ήδη ο ανάδρομος Ερμής. Αυτή η έκλειψη δείχνει πως θα χρειαστεί να δώσεις ακόμα περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις, την επικοινωνία και τις μεταφορές μέσα σε αυτές τις ημέρες και να αποφύγεις τα ταξίδια.

 

 

Ζυγός

Είναι πιθανόν να νιώσεις το αίσθημα περιορισμού, το οποίο θα έχει τη ρίζα του στο γεγονός πως μάλλον δεν έχεις το χρόνο που θα ήθελες για να τον αφιερώσεις σε πράγματα που θέλεις. Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει κάποια νέα σχετικά με τον οικονομικό τομέα.

 

 

Σκορπιός

Μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς στις 16/5 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον άξονα σου (Ταύρου – Σκορπιού). Αυτή θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια ζητήματα τα οποία θα αφορούν κατά κύριο λόγο οικογενειακές υποχρεώσεις ή θέματα με ακίνητη περιουσία.

 

 

Τοξότης

Θα προκύψουν ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το αίσθημα της ασφάλειας αλλά και τον οικονομικό τομέα. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να νοιώσεις παράξενα σε περίπτωση που ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν τα οικονομικά, για αυτό καλό θα είναι να δώσεις προτεραιότητα στη διευθέτηση τους ώστε να μην παραμένουν και να σου δημιουργούν ανησυχία και αρνητικά συναισθήματα.

 

 

Αιγόκερως

Μπορεί η εβδομάδα να ξεκινά με την Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και να δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση και την αίσθηση πως κάποια ζητήματα παραείναι απαιτητικά, όμως φαίνεται πως εσύ δεν είσαι από τα ζώδια που βάλλεται άμεσα από αυτή την έκλειψη. Βάλλεται όμως το πορτοφόλι σου, το οποίο θα πρέπει να προσέξεις μιας και μπορεί να έχει αυξημένα έξοδα.

 

Υδροχόος

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν πίεση και είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Η σημερινή Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης μπορεί να εντείνει τα άγχη σου και τις ανησυχίες σου λόγω των υποχρεώσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει νευρικότητα.

 

Ιχθύες

Μία εβδομάδα που θα φέρει αρκετά νέα και πληροφορίες ξεκινά και σημαντικό ρόλο θα παίξει και η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Οι συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα φέρουν αρκετές συζητήσεις στις οποίες θα πρέπει να δώσεις προσοχή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες και παρανοήσεις.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement