Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAY OUT: Νίκες για τρεις σε υψηλές θερμοκρασίες (Oλα τα Φ.Α.)

Published

on

 

Δόξα Νιφορεϊκων, Πάτρα 2005 και Δίας έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στα νέα μπαράζ παρωδία της Α’ Κατηγορίας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Το ημερολόγιο γράφει 4/6 και οι θερμοκρασία έχει ανέβει στα ύψη ωστόσο έξι ομάδες καλέστηκαν να δώσουν εκ νέου αγώνες μπαράζ έτσι ώστε να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Μια από αυτές όπως είναι γνωστό θα ακολουθήσουν τις υπόλοιπες εννιά (Θύελλα Αιγίου, Καλάβρυτα, Δαβουρλής, Ανω Καστρίτσι, Αετός Ρίου, Δόξα Χαλανδρίτσας, Ηρακλής Πατρών, Αναγέννηση Πατρών, Ικαρος Πετρωτού) στην Β’ Κατηγορία.

Ωστόσο στην πρεμιέρα η Δόξα Νιφορεϊκων σημείωσε την μεγαλύτερη νίκη με 3-1 επί της Αρόης κάνοντας το πρώτο σημαντικό βήμα για την παραμονή τους. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι  Χρυσανθόπουλος (45’), Καρέλας (50’) και Ρηγόπουλος (62΄). Οι ηττημένοι είχαν προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Δράκου ενώ στο 87’ αποβλήθηκε ο Στουπάκης.

Η Πάτρα κατάφερε να πάρει και αυτή την πρώτη της νίκη με 2-1 επί του Λιμνοχωρίου στο γήπεδο των Προσφυγικών. Το συγκρότημα του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου προηγήθηκε στο 39’ με τον Σταματέλο για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια οι πράσινοι με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μαντά στο 44’. Την ίδια ώρα μάλιστα αποβλήθηκε και ο παίκτης της Πάτρας Σοφιανός κάνοντας το έργο των μπλε πιο δύσκολο. Όμως στο 84’ της συνάντησης ο συνήθης ύποπτος της Πάτρας Σουγλέρης σημείωσε το 2-1 δίνοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Δία έτσι ώστε να κάμψη την αντίσταση του Αχαιού Σαραβαλίου. Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου επικράτησε με 1-0 του Αχαιού όταν στο 74’ της συνάντησης ο Ζησιμόπουλος από τα 11 βήματα νίκησε τον πορτιέρο του Σαραβαλίου. Ο Αχαιός στην συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Δία να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια.

 

 

ΠΑΤΡΑ 2005 – ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ 2-1

ΓΚΟΛ: 39’ Σταματέλος, 84’ Σουγλέρης – 44’ πέναλτι Μαντάς

ΚΟΚΚΙΝΗ: 44’ Σοφιανός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς

ΠΑΤΡΑ 2005 (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Πάγκαλος, Σοφιανός, Ψαθογιαννάκης (61’ λ.τ. Γεωργαντόπουλος), Νάσης, Θωμάς (46’ Αβραμόπουλος), Δημητρόπουλος, Σταματέλος, Βουρλούμης, Σουγλέρης, Βιλανάκης (81’ Προσκεφαλάς), Παναγόπουλος (46’ Ανδριακόπουλος).

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Δ. Κουτσογιαννόπουλος): Δρόσος, Χ. Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μούζος, Τζίμας, Γκοτσόπουλος (76’ Α. Γερασιμόπουλος), Γ. Νιφόρας, Βλάχος, Γκότσης, Μαντάς, Γκολφινόπουλος.

 

 

ΔΙΑΣ ΣΑΡ. – ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡ. 1-0

ΓΚΟΛ: 74’ πέναλτι Ζησιμόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ελένη Αντωνίου.

ΔΙΑΣ ΣΑΡ. (Α. Ανδρούτσος): Διαμαντόπουλος, Νικολάου, Μαρκεζίνης, Παπανικολάου, Σπαθάρας, Ζησιμόπουλος, Καπερώνης, Στρέκλας, Αλεξανδρής (60’ Φραντζέσκος), Μαλτέζος (91’ Κουραχάνης), Β. Παναγιωτόπουλος (84’ Σταθόπουλος).

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡ. (Π. Χρηστίδης): Βεντουρής, Καλύβας (73’ Μαντάς), Παπαστεργίου, Κυριακόπουλος, Ανδριέλλος, Σωτηρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Μικελάτος, Νικολόπουλος, Σουβαλιώτης, Γκέβορυ.

 

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ- ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ 3-1

45’ Χρυσανθόπουλος, 50΄Καρέλας, 62΄Ρηγόπουλος/ 12΄Δράκος

Αποβολή: 87΄Στουπάκης

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡ. (Αγγ.Κίκινας): Πετρόπουλος, Ταπεινός (72΄Γεωργίου), Ανδρικόπουλος (46΄Χ.Αγγελόπουλος), Νταλάπας, Β.Αγγελόπουλος, Ραυτακόπουλος (72΄Καραμαλίκης), Βρύνιας, Παππάς, Ρηγόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Κοσιώνης (46΄Καρέλας).

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Γ.Δρακοπαναγιωτάκης-Κ.Στουπάκης): Μούζος, Γεραρδής, Γιαννέλος, Τσιούλος, Λαμπρόπουλος, Δριβήλας, Κογιός, Δράκος, Κουκίδης, Συρμπόπουλος, Στουπάκης.

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πάτρα 2005 A.E.-Λιμνοχώρι………………………..2-1

Δίας Σαραβαλίου-Αχαιός Σαραβαλίου……………1-0

Δόξα Νιφορεΐκων-Α.Π.Ο. Αρόη……………………..3-1

 

ΕΠΟΜΕΝΗ – 8/6 (6:30μ.μ.)

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπ. Αχιλλέα: Α.Π.Ο. Αρόη-Δίας Σαραβαλίου

Γηπ. Νιφορεΐκων:  Λιμνοχώρι-Δόξα Νιφορεΐκων

Γήπ. Προσφυγικών: Αχαιός Σαραβαλίου-Πάτρα 2005

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – PLAY OUT

Σε 1 αγώνα

Δόξα Νιφ……………………3-1      3

Πάτρα 2005……………….2-1      3

Δίας…………………………..1-0      1

Αχαιός……………………….0-1      0

Λιμνοχώρι………………….1-2       0

—————————————-

Αρόη………………………….1-3      0

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement