Connect with us

Παναχαϊκή

Επιστροφή στην Αγυιά με όνειρα

Published

on

 

Η Παναχαϊκή ξεκινάει σήμερα (6:30 μ.μ.) την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην SL2

 

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και οι περισσότεροι βρίσκονται στις παραλίες κάνοντας ξέγνοιαστοι τα μπάνια τους. Ωστόσο οι κοκκινόμαυροι από σήμερα ξεκινούν να γράφουν… χιλιόμετρα στο χορτάρι.

Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο το απόγευμα (6:30 μ.μ.) στο γήπεδο της Αγυιάς όπου θα γίνει η πρώτη προπόνηση και θα είναι ανοικτή και στους φιλάθλους της ομάδας με την είσοδο να γίνεται από την θύρα των επισήμων.

Όπως καταλαβαίνετε το πλάνο στην Παναχαϊκή συνεχίζεται χωρίς καμία αναβολή και ας μην έχουν αναδειχθεί επίσημα πρωταθλητές από την ΕΠΟ που ακόμα δεν έχει κάνει την επικύρωση της βαθμολογίας με τις δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Εξάλλου ο λαός μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια αφού στην Ελλάδα ζούμε στην χώρα της καθυστέρησης και των συμφερόντων.

Ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης σε πρόσφατη δήλωσή του στη «Γ» είχε αναφέρει ότι «όλα όσα απαιτούνται για την σύσταση της νέας ΠΑΕ είναι έτοιμα και ο φάκελος με όλα τα στοιχεία έχει δοθεί στον δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου. Πλέον δεν είναι στο χέρι μας για να κάνουμε κάτι παραπάνω. Περιμένουμε απλά να ολοκληρωθεί η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα για να προχωρήσει η σύσταση της νέας Ανωνύμου Εταιρείας».

Τα βάσανα λοιπόν ξεκινούν επίσημα από σήμερα για τους κοκκινόμαυρους και στις 16 του μήνα θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement