Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ο Χιώτης στην Ακαδημία του Ατλαντα

Published

on

 

Άριστα παίρνει η άψογη συνεργασία που έχει ο Άτλας Πατρών με την ομάδα της ΑΕΚ καθώς ο «δεσμός» δυναμώνει ακόμα πιο πολύ.

Η διοίκηση του Άτλαντα ανακοίνωσε ότι σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις της ομάδας θα παραβρεθεί ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος και ο επί σειρά ετών βασικός πορτιέρο της ΑΕΚ Διονύσης Χιώτης με σκοπό την εκπαίδευση τον προπονητών και την αξιολόγηση του υπάρχοντος δυναμικού τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η συνεργασία μας με την ΑΕΚ κάθε χρόνο που περνάει γίνεται πιο ποιοτική και οι σχέσεις μας με την κεντρική ακαδημία γίνονται ολοένα και δυνατότερες.

Είμαστε λοιπόν σε θέση να υποδεχτούμε έναν άνθρωπο με μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με εμπειρία και παραστάσεις τόσο από το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και από πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Διεθνής με την Εθνική Ελλάδος και επί σειρά ετών βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Σήμερα υπεύθυνος ανάπτυξης τερματοφυλάκων της Κεντρικής Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Διονύση Χιώτη, ο οποίος θα επισκεφθεί την ομάδα μας, με σκοπό την εκπαίδευση τον προπονητών και την αξιολόγηση του υπάρχοντος δυναμικού τερματοφυλάκων, κάνοντας προπονήσεις στα παιδιά την Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας.

Έχουμε υποσχεθεί ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν για τα παιδιά μας και λειτουργούμε προς αυτήν την κατεύθυνση με συνέπεια, στοχεύοντας στην ποιότητα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement