Connect with us

Παναχαϊκή

Τονωτική ένεση η νίκη- Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (17:30) στην Αγυιά την Καλαμάτα

Published

on

 

Ένα φιλικό παιχνίδι είναι το σημερινό κόντρα στην Καλαμάτα όμως έχει τις ιδιαιτερότητές του.

Η Παναχαϊκή στις 5:30 μ.μ. υποδέχεται στην Αγυιά την ομάδα της Μεσσηνίας με στόχο να πετύχει το ένα και μοναδικό αποτέλεσμα που είναι η νίκη.

Όπως προαναφέραμε είναι ένα ακόμα φιλικό ματς όμως η νίκη χρειάζεται αρχικά για να τονώσει το ηθικό των κοκκινόμαυρων καθώς σε σημαντικά ματς μετράνε μόνο ήττες και κατά δεύτερον για να χαροποιήσει τους φιλάθλους της οι οποίοι δηλώνουν απογοητευμένοι με την μέχρι στιγμής εικόνα.

Μια ακόμα ήττα ακόμα και σε φιλικό ματς θα φέρει έντονη βαβούρα κάτι που δεν θέλει κανείς γι’ αυτό οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου θα αγωνιστούν για την άτυπη νίκη.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος σε αυτό το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες που πιστεύει ότι θα είναι όπως αναφέρουμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο ενδεκαδάτους καθώς και αυτός γνωρίζει πολύ καλά ότι σήμερα η ομάδα του πρέπει να κερδίσει.

Να θυμίσουμε ότι την αναμέτρηση μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο οι φίλοι της ομάδας που δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο όσο και αυτοί που βρίσκονται μακριά από την Αχαΐα αλλά και την Ελλάδα, δωρεάν από το Panachaiki TV.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Από κει και πέρα μετά την χθεσινή τελευταία προπόνηση ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε και την αποστολή της ομάδας που αποτελείται από τους:

Θεοδωράκη, Κολοβούρη, Μικε, Λιποράσε, Σίλβα, Ν. Καρακλάιτς, Αλεξόπουλο, Κωνσταντακόπουλο, Λιμάτσι, Κέρι, Μακρή, Λιοφάγο, Μπουρλάκη, Παπαχρονόπουλο, Ρουγκάλα, Στασινόπουλο, Στεργίδη, Τοπάλ, Τριμμάτη, Τσακμάκη, Τσιάρα, Χαντί, Ζυγκερίδη, Λαρρέα, Λινάρδο και Κάρλο.

Όπως καταλαβαίνετε όλοι είναι διαθέσιμοι για τον Σούλη Παπαδόπουλος εκτός του Μυτίδη.

 

 ΕΚΘΕΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Ο ΡΕΜΟΣ

H αγάπη του για τον αθλητισμό είναι γνωστή σε όλους, καθώς έχει διατελέσει και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος προχθές το βράδυ βρέθηκε στο γήπεδο της Παναχαϊκής πραγματοποιώντας συναυλία.

Ο γνωστός καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια της βραδιάς έκανε αναφορές για την κοκκινόμαυρη κυρία: «Απόψε είναι να σαν να παίζει η Παναχαϊκή» βλέποντας τον κόσμο στην σκεπαστή εξέδρα που ήταν κατάμεστη. Μάλιστα αφιέρωσε και ένα τραγούδι για την μεγάλη «κυρία» λέγοντας: «Θα γυρίσει ο τροχός για την Παναχαϊκή και θα επιστρέψει».

 

Ντύθηκε κοκκινόμαυρα

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής και συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο γενικός διευθυντής Αποστόλης Βεντουρής και ο υπεύθυνος γραφείων Λευτέρης Καρφάκης βρέθηκαν στο καμαρίνι του ερμηνευτή Αντώνη Ρέμου και του προσέφεραν κοκκινόμαυρα αναμνηστικά όπως ένα καπέλο, ένα λάβαρο και ένα t-shirt της ομάδας.

Ο ίδιος φυσικά τους δέχτηκε με χαρά και εκθείασε την Παναχαϊκή μαζί τους για αρκετή ώρα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement