Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στις μπάρες στην Ακτή Δυμαίων!

Published

on

Μπαράζ τροχαίων σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες στην Πάτρα. Όχημα έπεσε πάνω στις μπάρες της Ακτής Δυμαίων, στο ύψος των Ιτεών. Στο σημείο τοποθετήθηκαν κόκκινες κορδέλες.

Με το… καλημέρα σημειώθηκε τροχαίο στα Καμίνια, στην παλιά εθνική οδο, λίγο έξω από την Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε εκτροπή και ανατροπή αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα με το παιδί της.

Στο σημείο κλήθηκαν Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η μητέρα και το παιδί παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ σε καλή κατάσταση και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου και στο Καραμανδάνειο για την παροχή ιατρικής βοήθειας.

Ακόμα, όχημα προσέκρουσε σε επτά σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας υλικές ζημιές στη νύχτα των Χριστουγέννων στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου. Ο οδηγός υπεβλήθη σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ αρκετά παραπάνω από το επιτρεπτό όριο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατηθεί για όλο το βράδυ. Το πρωί αφέθηκε ελεύθερος ενώ οι ιδιοκτήτες που υπέστησαν ζημιές στην περιουσία τους αναστατώθηκαν και τρέχουν για να τους καλύψει η ασφαλιστική εταιρεία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement