Connect with us

Αθλητισμός

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Αχαϊκή «μάχη» – Τι δήλωσαν στην “Γ” οι προπονητές

Published

on

Ο Ατρόμητος Ζαρ. υποδέχεται τον Ίκαρο Πετρωτού για την 7η αγωνιστική του Γυναικείου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής

 

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα αυτό το σαββατοκύριακο στο μεγάλο αχαϊκό ντέρμπι του πρωταθλήματος γυναικών ανάμεσα στον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων και τον Ίκαρο Πετρωτού.

Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής και για την 7η αγωνιστική θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Φυσικά αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ίκαρος Πετρωτού είναι η ομάδα που διαθέτει περισσότερη εμπειρία στην εν λόγω κατηγορία και όλα τα προγνωστικά δείχνουν αυτή νικήτρια. Όμως και ο Ατρόμητος που τις πρώτες έξι αγωνιστικές έχοντας μαζέψει 6 πόντους δείχνει να είναι ένα αξιόλογο σύνολο.

Η «Γ» επικοινώνησε με τους δύο προπονητές για να μεταφέρουν τη δικιά τους άποψη για την εν λόγω αναμέτρηση.

 

 

ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Φαβορί ο Ίκαρος»

Ο προπονητής του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων, Τάκης Παναγιωτόπουλος για αρκετά χρόνια ήταν στον πάγκο του Ίκαρου Πετρωτού. «Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ντέρμπι. Σαφώς η ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού έχει μεγαλύτερη δυναμική από εμάς. Στην κατηγορία ο Ατρόμητος παρέμεινε με την αναδιάρθρωση και στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα υγιές σύνολο το οποίο στο μέλλον θα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε στον αγωνιστικό χώρο. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε αλλά το φαβορί είναι ο Ίκαρος», δήλωσε.

 

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΗΚΟΣ

«Έχει τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι»

Ο έμπειρος τεχνικός που φέτος ανέλαβε τα ηνία της γυναικείας ομάδας του Ίκαρου, Αντώνης Ζήκος κράτησε χαμηλούς τόνους αναφέροντας ότι το παιχνίδι έχει το χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι: «Το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ Ικάρου και Ατρομήτου έχει το χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι. Πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα και βαθμολογική θέση κάθε ομάδας. Δουλεύουμε αρκετά στις προπονήσεις και πιστεύω πως θα είναι έτοιμα τα κορίτσια και οργανικά και ψυχολογικά μιας και απέναντί τους θα είναι ο πρώην προπονητής τους. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι που να το απολαύσουν οι φίλαθλοι και κυρίως οι αθλήτριες και των δύο ομάδων».

 

 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων-Ίκαρος Πετρωτού Πατρών

Αμαζόνες Κορινθίας-Εθνικός Καλαμάτας

Γιάννενα-Αστέρας Τρίπολης

Φείδων Άργους-ΑΕΚ Μεσολογγίου

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(6η αγωνιστική)

1.Φείδων Άργους  …………….18-1…………..18

2.Αστέρας Τρίπολης…………26-2………….13

3.Γιάννενα………………………19-8…………..12

4.ΑΕΚ Μεσολογγίου…………20-1…………..11

5.Ίκαρος Πετρωτού…………..17-6………….10

6.Ατρόμητος Ζαρουχ………….6-17…………6

7.Εθνικός Καλαμάτας…………0-31………..0

8.Αμαζόνες Κορινθίας………..2-42………..0

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement