Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το Royal για την ομιλία του Πέτρου Ψωμά – Δείτε τις πρώτες εικόνες από την κατάμεστη αίθουσα

Published

on

Με ενθουσιασμό και πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε τις αίθουσες του Royal – Παλαιού Πτωχοκομείου στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 29/3,  η εκδήλωση παρουσίασης του οράματος του σπιράλ για την Πάτρα του αύριο από  τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά.

O Πέτρος Ψωμάς παρουσίασε ενώπιον εκατοντάδων Πατρινών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σπιράλ, το όραμα της δημοτικής παράταξης για την Πάτρα, με συγκεκριμένες ρεαλιστικές προτάσεις ανά τομέα αρμοδιότητας του Δήμου Πατρέων.

Μίλησε για τις πηγές έμπνευσης της δημοτικής του παράταξης που είναι το ένδοξο παρελθόν της πόλης μας, οι καλές πρακτικές άλλων δήμων της χώρας, το δίκτυο δημάρχων που έχει δημιουργήσει και οι τεκμηριωμένες προτάσεις-λύσεις που έχουν επεξεργαστεί όλες οι Ομάδες Εργασίας του σπιράλ.

Μιλώντας για το μέλλον, διευκρίνισε πως υπάρχουν πράγματα στην πόλη που μπορούν να αλλάξουν σε ορίζοντα 5ετίας, άλλα που απαιτούν περισσότερο χρόνο, αλλά και βάσεις, που αξίζει να τεθούν, για να μπει η Πάτρα σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης. Επέμεινε στην χρονιά-ορόσημο που για την Πάτρα, το σπιράλ και για τον ίδιο είναι το 2028, έτος συμπλήρωσης δύο αιώνων σύγχρονης πόλης.

Ειδική αναφορά -και με ένα σχετικό συγκινητικό δρώμενο- έγινε στα παιδιά και στις επόμενες γενιές των Πατρινών, που αποτελούν για όλα τα μέλη του σπιράλ το ισχυρότερο κίνητρο ενασχόλησης με την πόλη και την αυτοδιοίκηση.

Κατά την ομιλία του ο Πέτρος Ψωμάς, ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, έδωσε έμφαση στον ανεξάρητο χαρακτήρα της παράταξης (“χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, υπερ-κομματική προσπάθεια, ιδεολογία μας είναι η Πάτρα), στην εξωστρέφεια του σπιράλ που εγγυάται την αναγκαία εξωστρέφεια της πόλης και στην ποικιλία χρηματοδοτικών εργαλείων που έχουν αναζητηθεί και βρεθεί (ευρωπαϊκά., εγχώρια, τοπικά) και καθιστούν υλοποιήσιμο και απολύτως εφικτό το προτεινόμενο πρόγραμμα για την Πάτρα το αύριο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement