Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στο ίδιο μοτίβο

Published

on

 

Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ

 

Το ερχόμενο Σάββατο εντέλει (14:45) η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί για την 22η αγωνιστική της Super League 2 τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο νεαρός κοκκινόμαυρος τεχνικός Γιάννης Βογιατζής μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Αιγάλεω επί της ομώνυμης ομάδας ρίχτηκε στη δουλειά έτσι ώστε να ετοιμάσει την ομάδα του για το εντός έδρας ματς.

Φυσικά στόχος και σε αυτό το παιχνίδι είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 8 βαθμούς.

Η προώθηση των νέων ποδοσφαιριστών είναι ο στόχος τόσο της διοίκησης όσο και του Γιάννη Βογιατζή και πολύ πιθανόν είναι να δούμε και στο ερχόμενο παιχνίδι τόσο τον Λιοφάγο όσο και τον Παπαχρονόπουλο να ξεκινούν και πάλι στην αρχική 11άδα. Αναμένεται και οι υπόλοιποι νεαροί παίκτες να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής ενώ όπως ανέφερε και ο επικεφαλής της ΠΑΕ Πέτρος Σταθάκης θα ανέβουν… από την Κ19 και κάποιοι παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν παίρνοντας εμπειρίες έτσι ώστε να είναι πιο έτοιμοι την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πάντως ο Λιοφάγος και ο Παπαχρονόπουλος δήλωσαν με την παρουσία τους ότι υπάρχει ταλέντο όμως πρέπει οι εκάστοτε προπονητές και διοικήσεις να τους στηρίξουν δίνοντάς τους ευκαιρίες. Και οι δύο τους έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν στην Super League 2 με αξιώσεις και να κάνουν ακόμα και τη διαφορά.

Εκτός λοιπόν της χθεσινής προπόνησης έμεινε ο Λινάρδος που είναι τραυματίας ενώ ο Κοντοχρήστος δεν συμμετείχε σε όλη την προπόνηση.

ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ Η ΠΑΕ

Το αρμόδιο όργανο της Super League 2 κάλεσε σε απολογία (Τετάρτη 3/5) την Παναχαϊκή για το ότι στον πάγκο της ομάδας στο εντός έδρας ματς με την Ηλιούπολη δεν είχε διπλωματούχο προπονητή.

Ωστόσο είναι καλυμμένη για 50 ημέρες να χρησιμοποιεί τον βοηθό μέχρι να αντικατασταθεί. Δηλαδή από την ημέρα που φεύγει ο προπονητής μπορεί να χρησιμοποιήσει τον βοηθό και αυτό σημαίνει ότι η Παναχαϊκή μέχρι το τέλος θα πορευτεί με τον Γιάννη Βογιατζή καθώς το πρωτάθλημα θα έχει ολοκληρωθεί.

 

SL2:

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ

Επιστροφή στις νίκες με Ταλάλ

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες καθώς έκανε το διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦ Ιεράπετρας με τον Ταλάλ να σκοράρει στο 2′ και τους φιλοξενούμενους να κρατάνε ως το τέλος το υπέρ τους σκορ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΧΑΝΙΑ 0-0

Έμειναν στο… μηδέν

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Superleague 2 ανάμεσα στην Ηλιούπολη και τα Χανιά, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα (0-0).

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ολυμπιακός Β – Καλλιθέα (14.45, Ρέντη)

ΑΕΚ Β – Ο.Φ. Ιεράπετρας (16.00 ΕΡΤ3, Σεραφείδειο)

Παναχαϊκή – ΠΑΟ Ρουφ (14.45, Αγυιάς)

Χανιά – Αιγάλεω (14.45, Περιβόλια)

Επισκοπή – Ηλιούπολη (14.45, ΔΑΚ Γάλλου)

Καλαμάτα – Απόλλων Σμύρνης (14:45, Παραλίας)

Ρεπό: Κηφισιά

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement