Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κλείνει εκκρεμότητες

Published

on

Στις 8 Μαΐου εκταμιεύονται τα χρήματα του στοιχήματος και θα μοιραστούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Οι οικονομικές «τρύπες» που ήταν ανοιχτές αυτό το χρονικό διάστημα αναμένεται να κλείσουν μετά τις 8 Μαΐου που η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα λάβει την οικονομική ενίσχυση από το στοίχημα.

Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ το ποσό του στοιχήματος θα διατεθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όσοι έκαναν υπομονή όλο αυτό το διάστημα όπως δείχνουν τα πράγματα θα ανταμειφτούν. Και αναφέρουμε όσοι έκαναν υπομονή διότι μερικοί ποδοσφαιριστές δεν άντεξαν και αποχώρησαν και αυτά που τους χρωστάει η ΠΑΕ θα τα λάβουν από την επόμενη χρονιά.

Όσο αφορά τις προσφυγές αυτές είναι δρομολογημένες και πλέον όπως μας έχει δείξει η ΠΑΕ δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητήσει καθώς μέχρι στιγμής όλες πληρώνονται στο ακέραιο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΣΑΚΜΑΚΗ, ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΣΙΑΡΑ

Είχαμε αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Δημήτρης Τσακμάκης θα μιλήσει με την διοίκηση της Παναχαϊκής και θα επέστρεφε στους κοκκινόμαυρους.

Αυτό φυσικά είχε διαρρεύσει και από κύκλους της ΠΑΕ κάτι που επιβεβαιώθηκε με τον νεαρό αμυντικό να επιστρέφει στις προπονήσεις.

Ο υψηλόσωμος στόπερ έχει διετές συμβόλαιο με την Παναχαϊκή οπότε λύθηκαν οι όποιες διαφορές και επέστρεψε την Τετάρτη στις προπονήσεις.

Μένει το ίδιο ακριβώς να γίνει και με τον Τσιάρα που έχει πάρει μια άδεια δέκα ημερών ο οποίος είναι σε «ανοιχτή» γραμμή με τον επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρο Σταθάκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Ανδρικόπουλος από τον σύνδεσμο των Κυκλάδων ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟ Ρουφ για την 22η αγωνιστική της Super League 2. Βοηθοί του θα είναι οι Καλής, Γουρνιάς από την Ανατ. Αττική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές:

ΑΕΚ Β-ΟΦ Ιεράπετρας, Γιούργας (Κέρκυρας)

Ολυμπιακός Β-Καλλιθέα, Κουκουράκης (Χανίων)

ΠΑΕ Χανιά-Αιγάλεω, Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)

Επισκοπή-Ηλιούπολη, Χρονάς (Αχαΐας)

Καλαμάτα-Απόλλων Σμύρνης, Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Ρεπό: Κηφισιά.

 

ΕΠΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Επιτέλους η Super League 2 αποφάσισε να επαναρχίσει το ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα των υποδομών στις 7 Μαΐου από την 16η αγωνιστική. Δηλαδή η Παναχαϊκή U19 υποδέχεται τα Χανιά για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η 16η αγωνιστική αποτελείται από τις εξής αναμετρήσεις:

Παναχαϊκή-Χανιά

Προοδευτική-ΠΑΟ Ρουφ

ΟΦΙ-Αιγάλεω

Κηφισιά-Ηλιούπολη

Ηρόδοτος-Καλαμάτα 0-3 ά.α.

Ρεπό: Καλλιθέα, Απόλλων, Επισκοπή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement