Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ελένη Αδαμοπούλου- Κωστακιώτη, υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ Αχαΐας: «Στην τελική ευθεία για τη νίκη»-

Published

on

 

 

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ Ν. Αχαΐας Ελένη Αδαμοπούλου – Κωστακιώτη, μέσα από ένα γεμάτο πρόγραμμα καθημερινά προσπαθεί να επικοινωνήσει τις κυβερνητικές θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στους πολίτες του νομού, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα νίκης ενόψει της προσεχούς Κυριακής.

Η κα Αδαμοπούλου κάνει αγώνα δρόμου καθώς η προεκλογική περίοδος κορυφώνεται προκειμένου να ανταποκριθεί σε όλες τις προσκλήσεις και να συνομιλήσει με ολοένα περισσότερους πολίτες ζητώντας τη στήριξή τους ενόψει της Κυριακής.

Προχθές το πρωί, παραβρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση από τον Παμμεσηνιακό Σύνδεσμο Ν. Αχαΐας παρακολουθώντας την δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου. Η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί καθώς ο πατέρας της κατάγεται από τη Μεσσηνία.

Παράλληλα, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση στην μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων αλλά και στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου όπου πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την Ένωση των Επτανήσων.

Ακολούθως, περιόδευσε στα χωριά Δαφνούλα Τριταίας, Σταυροδρόμι, Καρπέτα, Σκιαδά και η ημέρα έκλεισε με την συμμετοχή της στην εκδήλωση με τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η άμεση επικοινωνία με τον απλό πολίτη είναι πιο τίμια, πιο ενδιαφέρουσα , πιο αυθεντική από οποιαδήποτε άλλη» δηλώνει η ίδια με αφορμή τις επισκέψεις της

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement