Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (25/11)

Published

on

Κριός

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου φιλοξενεί μία Πανσέληνο η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 στον άξονα Λέοντα -Υδροχόου.  Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσουν συνθήκες πίεσης που αφορούν συλλογικές δραστηριότητες και κοινωνικές υποχρεώσεις.  Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία «πρέπει» και αυτό είναι κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου.

 

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά τα ζητήματα που αφορούν είτε μία επαγγελματική σου υπόθεση είτε την εξέλιξη της δουλειάς σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης στο επαγγελματικό σου περιβάλλον οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν εκνευρισμό. Απόφυγε σπασμωδικές κινήσεις και παρορμητικές αντιδράσεις καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν στο να θέσεις σε κίνδυνο πράγματα που έχεις κερδίσει με το σπαθί σου μέχρι τώρα.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα αλλά και κάποιες προσωπικές σχέσεις. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή τον τρόπο που βλέπεις ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

 

Καρκίνος

Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν -ιδιαίτερα με τον οικονομικό τομέα- χρειάζονται εδώ και τώρα διευθέτηση μιας και όσο τα αφήνεις τόσο πιο πιεστικά θα γίνονται. Αυτό θα σε «αναγκάσει» να μπεις σε ένα πρόγραμμα και ενδεχομένως να περιορίσεις τα έξοδά σου κάτι το οποίο δεν θα είναι ευχάριστο, είναι όμως απαραίτητο προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέρθεις.

 

Λέων

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) θα φέρει ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων στο προσκήνιο. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες, κάτι το οποίο μπορεί να μεγεθύνει τα θέματα που υπάρχουν προς διευθέτηση σε αυτές. Οι συζητήσεις χρειάζονται ηρεμία καθώς η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική και μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη με πρόσωπα που αγαπάς.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και σε αυτό θα συμβάλει και η καθημερινότητα. Προσπάθησε να μην μετακυλήσεις τον εκνευρισμό από δουλειές που μπορεί να έχουν μία καθυστέρηση στους γύρω σου. Στις 31/1 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύοντας τις καθυστερήσεις σε δουλειές, υποχρεώσεις και εργασιακά ζητήματα.

 

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί σε ζητήματα που αφορούν μία προσωπική σου σχέση, ένα φλερτ αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου δημιουργήσει χαρά και θετικά συναισθήματα.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 δείχνει πως έχεις ανάγκη να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε αυτούς που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση, για αυτό και θα δώσεις εξαιρετική σημασία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Σκορπιός

Καλείσαι να δείξεις πειθαρχία σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα καθώς και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες θα βρίσκονται στο προσκήνιο.  Αυτές μπορεί να σχετίζονται με κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή κάποιες δουλειές που χρειάζεται να κάνεις για λογαριασμό ενός οικείου σου προσώπου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες και σε καλεί να  μην απαντήσεις σε συμπεριφορές, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό.

 

Τοξότης

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία και τον Κρόνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Άρη και τον Ουρανό που βρίσκονται στον Ταύρο, δείχνει πως θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές είτε σε ζητήματα της καθημερινότητας είτε σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σου.  Ακόμα είναι πάρα πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις εντελώς ξαφνικά και να αρχίσεις εδώ και τώρα ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής!

 

Αιγόκερως

Αυτή η Πανσέληνος ενδεχομένως να σου δημιουργήσει ή να ενισχύσει την ανασφάλεια που έχεις σχετικά με το «τι μέλλει γενέσθαι» στον οικονομικό τομέα, όμως με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσεις να διευθετήσεις αρκετά θέματα που σου δημιουργούν άγχος. Στις 31/1 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνοντας πως τώρα είναι η «τελευταία ευκαιρία» προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν και σχετίζονται με λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις.

 

Υδροχόος

Βρίσκεσαι στο προσκήνιο καθώς υπάρχει μία πολυαστρία το ζώδιό σου (Ήλιος, Δίας, Κρόνος, Ερμής) που δεν σε αφήνει σε ησυχία! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/1 στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) φέρνει στο προσκήνιο θετικές και αρνητικές πτυχές σχέσεων και συνεργασιών δείχνοντας τα κομμάτια στα οποία θα  χρειαστεί να αναλάβεις δράση.  Απόφυγε σπασμωδικές ενέργειες και παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να στοιχίσουν σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες είναι σημαντικές για εσένα.

 

Ιχθύες

Η εμπλοκή προσώπων του περιβάλλοντός σου σε δικά σου ζητήματα είναι κάτι το οποίο μπορεί να σε εκνευρίσει, όμως θα χρειαστούν διπλωματικές ικανότητες προκειμένου να μην αφήσεις κάποιες παρεξηγήσεις να βλάψουν προσωπικές σου σχέσεις. Ο Ερμής ξεκινάει την αναδρομή πορεία του στις 31/1 στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι πιθανόν να επαναφέρει κάποιες ανησυχίες, οι οποίες μπορεί να μη στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να φιλτράρεις τις σκέψεις σου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement