Connect with us

Αθλητισμός

Στα… μαύρα το Λιμνοχώρι

Published

on

 

Έχασε τη μάχη χθες ο 43χρονος σύμβουλος της ποδοσφαιρικής ομάδας, πυροσβέστης Νίκος Παναγιωτόπουλος

Κεραυνός εν αιθρία στο Λιμνοχώρι και σ’ όλη τη Δυτική Αχαΐα από το άκουσμα του θανάτου του 43χρονου πυροσβέστη και σύμβουλου της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λιμνοχωρίου Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Η μάχη που έδινε νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του ΓΝΠ «Άγιος Ανδρέας» αποδείχθηκε άνιση με αποτέλεσμα χθες τα ξημερώματα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το πένθος βαρύ για την οικογένειά του, για την ομάδα του Λιμνοχωρίου και τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για τους συναδέλφους του, πυροσβέστες της 6ης ΕΜΑΚ της ΒΙΠΕ όπου υπηρετούσε.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε αφήσει το αποτύπωμά του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας του Λιμνοχωρίου, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν σύμβουλος της ομάδας.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και στο Λιμνοχώρι, αγάπαγε πολύ την ομάδα του χωριού του και μάλιστα τον αποκαλούσαν «Μπιζικλιάτη».

Ολοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ευχάριστο άνθρωπο, γεμάτο ζωή. Υπήρξε κοινωνικός, εργατικός, δραστήριος, αφοσιωμένος στην οικογένειά του.

Ο Νίκος με τη σύζυγό του Δήμητρα οποία απέκτησε τρία κοριτσάκια την Γεωργία, την Αργυρή και μια μπέμπα, την οποία και θα βάπτιζε το επόμενο διάστημα, έμελλε όμως να μην προλάβει…

Το σοκ είναι μεγάλο για τη σύζυγό του, τους γονείς του Αλέξανδρο και Γεωργία Παναγιωτοπούλου, τα δύο αδέρφια του, τον Βασίλη Παναγιωτόπουλο λιμενικό και την Ελένη, τον ξάδερφό του Γιάννη Παναγιωτόπουλο γνωστό και ως «Τζάρο», τα ανίψια του, τους λοιπούς συγγενείς.

ΣΗΜΕΡΑ (11 π.μ.) ΤΟ ΑΝΤΙΟ

H κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα (11 π.μ.) από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας (Κοιμητήριο) Κάτω Λιμνοχωρίου. Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 10:30 π.μ.

 

«Για πάντα στις καρδιές μας…»

«Μακάρι να ήταν ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα… αλλά δυστυχώς δεν είναι… Έφυγε από κοντά μας ο πολύ αγαπητός φίλος Νίκος…».

Ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά μηνύματα που έγραψε ένας από τους πολλούς φίλους του, περιγράφοντας τα συναισθήματα και τις σκέψεις όλων…

Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσε ο άτυχος πυροσβέστης κατακλύστηκε από τα συλλυπητήρια μηνύματα και λόγια εκτίμησης στο πρόσωπό του.

«Αδερφέ μου, δεν άντεξες. Ας είναι το χώμα σου ελαφρύ. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!».

«Καλό ταξίδι, φίλε Νίκο! Θα ζεις πάντα στις καρδιές μας! Κουράγιο στην οικογένεια σου. Η ομάδα μας που τόσο αγαπούσες και υπηρέτησες τόσα χρόνια αφιλοκερδώς δεν θα σε ξεχάσει ποτέ. Το κενό που αφήνεις πίσω είναι δυσαναπλήρωτο…».

«Καλό παράδεισο, δύναμη στην οικογένειά σου… Μεγάλη θλίψη για το χωριό μας!».

«Δεν το πιστεύω… Καλό παράδεισο, Νίκο! Θερμά συλλυπητήρια!».

 

Το μήνυμα του συναδέλφου του Γιώργου Οικονομόπουλου

«Είμαστε όλοι συντρίμμια…»

Συγκινητικό και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του συναδέλφου του και συνδικαλιστή πυροσβέστη Γιώργου Οικονομόπουλου, ο οποίος έγραψε: «Το κενό που αφήνεις πολύ μεγάλο. Δεν πιστεύουμε ότι έφυγες. Φίλε μου, είσαι στις καρδιές μας, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Πάντα θα χαμογελάω με τα αστεία σου που εσύ μόνο με την μοναδικότητά σου έκανες. Είμαστε συντρίμμια όλοι, δεν το πιστεύουμε. Καλό ταξίδι, φίλε Νίκο».

Ροή ειδήσεων

Advertisement