Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας θέλει να βγει δυνατός από την περιπέτεια με τον covid-19 και κοιτάζει μπροστά…

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με το πρόβλημα του covid-19 ζει εδώ και αρκετές μέρες η ομάδα του Προμηθέα καθώς αρκετοί παίκτες έχουν αντιμετωπίσει τον ιό, κάτι το οποίο έχει χαλάσει την ηρεμία αλλά και τη δυναμική του συλλόγου. Όμως η πατρινή ομάδα δεν θα το βάλει κάτω και θα κοιτάξει μπροστά.

Η πλειοψηφία των παικτών έχει βγει off για ένα σημαντικό διάστημα και αυτό έχει αποδιοργανώσει την καθημερινότητα και κατ’ επέκταση την εικόνα της ομάδας όπως είδαμε και στα 2 τελευταία παιχνίδια.
Αυτό όμως που ο Προμηθέας έδειξε και στα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια είναι πως παρά τις απουσίες βασικών παικτών, δεν τα παράτησε και τα κυνήγησε μέχρι τέλους -μάλιστα η ήττα ήρθε στα τελευταία λεπτά- δείχνοντας πνεύμα μαχητικότητας και θέλησης.
«Δεν θα μας λυγίσει ο ιός, θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί» έλεγε χθες άνθρωπος του Προμηθέα και αυτό είναι το σύνθημα ενόψει της συνέχειας και συγκεκριμένα ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα της Τέταρτης με την Μπούρσασπορ που είναι πολύ κρίσιμος για τον στόχο της πρόκρισης.
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΕΑ ΤΕΣΤ
Στο μεταξύ, χθες οι άνθρωποι της ομάδας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ covid-19 όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο και χθες βράδυ αναμένονταν τα αποτελέσματα.
Στο στρατόπεδο του Προμηθέα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν θα προκύψουν νέα προβλήματα και εκτιμούν πως ορισμένοι από τους παίκτες που είχαν χτυπηθεί από τον Ιώ, θα επιστρέψουν στη δράση ώστε η ομάδα να παραταχθεί πιο γεμάτη στην κρίσιμη μάχη με τους Τούρκους.
Χθες πάντως οι «πορτοκαλί» έκαναν κανονικά προπόνηση και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Μπούρσασπορ που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθεί κανονικά.
Όπως γράψαμε και χθες οι άνθρωποι της ομάδας πονοκεφαλιάζουν για τα 4 εξ αναβολής παιχνίδια στη basketleague και εντός των ημερών θα γίνουν και επαφές με τον ΕΣΑΚΕ για το πότε θα οριστούν αφού δεν υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Προμηθέα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement