Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας άφησε πίσω τον Άρη και βρίσκεται από χθες στο Παρίσι ενόψει της αυριανής μάχης με τη Ναντέρ

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Την μέτρια εμφάνιση κόντρα στον Άρη αφήνει πίσω από χθες η ομάδα του Προμηθέα η οποία έχει στρέψει την προσοχή της στην κρίσιμη εβδομάδα ως προς την ευρωπαϊκή της πρόκριση καθώς σε διάστημα τριών ημερών θα δώσει 2 παιχνίδια σε Γαλλία και Σλοβενία.

Χωρίς υπερβολές η πατρινή ομάδα θέλει 2 νίκες για να βρεθεί για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης, αν σημειώσει μόνο 1 νίκη, τότε όλα θα κριθούν στα 2 τελευταία παιχνίδια και στο σενάριο που χάσει και τα δύο, τότε θα αποκλειστεί από τη συνέχεια του Eurocup.
Βέβαια προς το παρόν αυτό που σκέπτονται οι πορτοκαλί είναι μόνο η αυριανή αναμέτρηση με τους Γάλλους και για αυτό το λόγο η αποστολή αναχώρησε από χθες για το Παρίσι όπου και θα προετοιμαστεί ενόψει του αυριανού αγώνα.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Παρότι υπήρχε ελπίδα πως ο Γιαννόπουλος θα ήταν έτοιμος για τα 2 ευρωπαϊκά παιχνίδια, τελικά δεν είχε ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του και έτσι έμεινε στην Πάτρα με στόχο να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κολοσσό Ρόδου.
Η αποστολή του Προμηθέα χθες το μεσημέρι πέταξε από την Αθήνα για την πόλη του Φωτός με τους ίδιους παίκτες που κατέβηκε κόντρα στον Άρη και σε αυτούς είναι μέσα και οι νεαροί Μαντζούκας-Τανούλης.
Φυσικά ο στόχος του Προμηθέα είναι να πάρει αύριο τη νίκη και όχι μόνο να κάνει καθοριστικό βήμα πρόκρισης αλλά να ανέβει ψυχολογικά ενόψει και των επερχόμενων αγώνων που έρχονται.
Οι Πατρινοί προπονήθηκαν χθες το απόγευμα σε γήπεδο του Παρισιού, το ίδιο θα κάνουν και σήμερα. Ο Μάκης Γιατράς έριξε μεγάλος βάρος στην τακτική αλλά και στην άμυνα.
Ειδικά στην άμυνα εμφανίστηκαν πολλά προβλήματα κόντρα στον Άρη ο οποίος κέρδισε κατά κράτος τη μάχη κάτω από τα καλάθια με 16 περισσότερα ριμπάουντ.
Ο Πατρινός τεχνικός χθες αλλά και σήμερα θα ασχοληθεί ενδελεχώς με το θέμα ώστε η ομάδα του να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα ενόψει των δύο συνεχόμενων αγώνων.
Από εκεί και πέρα και στην επίθεση, στην Θεσσαλονίκη είδαμε πως μόνο ο Μίλερ αλλά και ο Αγραβάνης προσπάθησε με τους υπόλοιπους να μην μπορούν να βοηθήσουν και ήταν ένας από τους λόγους που ήρθε η ήττα.
• Ο τιμ μάνατζερ Θανάσης Σουφλιάς είναι ο αρχηγός αποστολής του Προμηθέα που «πέταξε» χθες στο Παρίσι. Η αποστολή θα αναχωρήσει απευθείας από τη Γαλλία για την Σλοβενία ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement