Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας συμφώνησε με τον Βέλγο γκαρντ Λόικ Σβαρτζ

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Έτοιμος να κάνει μια ακόμα προσθήκη από την ξένη αγορά είναι ο Προμηθέας ο οποίος έχει κάνει πρόταση στον Βέλγο γκαρντ Λοικ Σβαρτζ ο οποίος ι ήταν ο… απόλυτος MVP της περσινής σεζόν στο Βέλγιο καθώς έκανε …παπάδες.

Ο Λόικ Σβαρτζ, πολυτιμότερος παίκτης κατά σειρά του τελικού κυπέλλου, του πρωταθλήματος και των τελικών αυτού, το οποίο και κατέκτησε με την Οστάνδη είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Πατρινή ομάδα και ετοιμάζεται για την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία εκτός Βελγίου.
Ο 28χρονος Σβαρτζ, ο οποίος είναι Βέλγος έχει ύψος 1,92 παίζει στις θέσεις 2 και 3, έχει αρχίσει την καριέρα του στη Μονς, για να ακολουθήσουν η Πέπινστερ, η Σαρλερουά και η Οστάνδη από το 2017 μέχρι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Την περασμένη σεζόν στο BCL ο Σβαρτζ είχε 26,1 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του σε μέσο όρο με 11,6 πόντους, έπαιρνε 3,2 ριμπάουντ και μοίραζε 2,8 σίστ.

Oι τελευταίες πληροφορέις λένε πως ο παίκτης απάντησε θετικά στη πρόταση της Πατρινης ομάδας και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement