Connect with us

Μαγειρική

Δέρμα λαμπερό όλο το χρόνο  

Published

on

 

 

Η τελειοποίηση μιας λαμπερής όψης από την κορυφή έως τα νύχια είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε και θα σας την αναλύσουμε σε μόλις 4 βήματα.

Προετοιμασία: Το πρόσφατα απολεπισμένο δέρμα είναι το κλειδί για λαμπερή, ελαστική επιδερμίδα, καθώς διώχνετε τα νεκρά κύτταρα, τα οποία κάνουν την επιφάνεια του δέρματός σας να φαίνεται θαμπή και να είναι ξηρή.

Ενυδάτωση: Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα κρέμας ή λοσιόν στην παλάμη του χεριού σας πριν την εφαρμόσετε στο δέρμα σας για ομοιόμορφη και πλήρη κάλυψη. Τρίψτε τα χέρια σας ελαφρά μεταξύ τους, πριν απλώσετε το προϊόν και κάντε μασάζ σε βρεγμένο δέρμα προς μία κατεύθυνση, πιέζοντας απαλά τους πήχεις, τις γάμπες και τα δάχτυλά σας, ώστε να απελευθερώσετε την ένταση.

Χρώμα: Επιλέξτε ένα προϊόν λάμψης το οποίο να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας. Όσο για το φινίρισμα, τα προϊόντα σε μορφή πούδρας – σκόνης, θα δώσουν μια πιο έντονη φωτεινότητα, τα έλαια μια ελαφρώς απαλή λάμψη και οι κρέμες φωτεινότητα με πιο απαλό φινίρισμα.

Μακιγιάζ: Κάθε προϊόν που προσθέτει λάμψη στο πρόσωπό σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο σώμα σας. Αναμείξτε λίγο από το συνηθισμένο υγρό highlighter στην κρέμα σώματος και κάντε μασάζ με το μείγμα μετά από το ντους. Έτσι θα προσθέσετε μια λεπτή κρεμώδη γυαλάδα στο δέρμα χωρίς να είναι υπερβολική.

Στρώματα: Αφού κάνετε απολέπιση και ενυδάτωση, πάρτε ένα πινέλο μακιγιάζ (ένα πινέλο βάσης ή ρουζ είναι ιδανικό) και με ελαφριές κινήσεις εφαρμόστε το προϊόν λάμψης, στις περιοχές που θέλετε να φωτίσετε. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια πολύ μικρή ποσότητα ξηρού λαδιού για να σφραγίσετε και να ενισχύσετε τη γυαλάδα. Περιμένετε μερικά λεπτά να στεγνώσει η επιδερμίδα σας και ύστερα ντυθείτε προσεχτικά, για να αποφύγετε τυχόν λεκέδες.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement