Connect with us

Παναχαϊκή

LIVE: Το παιχνίδι Παναχαϊκή-Ναυπακτιακός Αστέρας 1-1 (Τελικό)

Published

on

Δείτε σε ζωντανή περιγραφή από το gnomip. gr την αναμέτρηση που ξεκινά στο γήπεδο Αγυιάς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος) ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Στο γήπεδο βρίσκεται ο Χαράλαμπος Γαλαριώτης και στην επιμέλεια της ιστοσελίδας gnomip.gr  ο Τάσος Αγγελόπουλος.

Η Παναχαϊκή στο προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος είχε επικρατήσει 2-1 του Διαγόρα, ενώ ο Ναυπακτιακός Αστέρας, είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον Διαγόρα σε εξ αναβολής από τον οποίο και ηττήθηκε με 2-0.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Γιάννης Καλογερόπουλος από τον σύνδεσμο Αθηνών με  βοηθούς τους Χρήστο Μητροφάνη και Λορέν Μπεκιάρη από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 1-1

97΄ Ο Ναομίδης του Ναυπακτιακού δεν έστρωσε στους συμπαίκτες του και ο Αθανόπουλος αποσώβησε το 1-2.

94΄Κίτρινη κάρτα Σμίλτος.

94΄ Κίτρινη κάρτα Μένιος.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η Παναχαϊκή πιέζει τον αντίπαλό της, ωστόσο ο ρέφερι κάνει ότι μπορεί προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τον έναν βαθμό.

93΄ Γύρισμα του Χαντί για τον Μικελάτο, ο έμπειρος παίκτης της Παναχαϊκής δεν πρόλαβε να “τσιμπήσει” την μπάλα μέσα στην περιοχή του Ναυπακτιακού Αστέρα.

89΄ Ο Μικελάτος της Παναχαϊκής σπρώχτηκε από τον Γιαννόπουλο του Ναυπακτιακού Αστέρα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

86΄ Σουτ του Ναομίδη για λογαριασμό του Ναυπακτιακού Αστέρα η μπάλα στο δοκάρι.

84΄Ο Σταθόπουλος πήρε τη θέση του Καψάκη και ο Κοντογιάννης αυτή του Μενσάι.

81΄Ετοιμάζεται για αλλαγές ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

79΄ Φάουλ του Μικελάτου, απευθείας η μπάλα βρήκε το δοκάρι. 

76΄ Η Παναχαϊκή προχώρησε σε αλλαγές. Έξω ο Μπουρλάκης μέσα ο Αλεξόπουλος. Αποχώρησε ο Παπαχρονόπουλος και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Μικελάτος.

74΄ Αλλαγή για τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Ο Ναομίδης μπήκε και βγήκε ο Αργυρόπουλος.

73΄ Πολλές οι διακοπές στο γήπεδο της Αγυιάς και το 1-1 παραμένει στο παιχνίδι Παναχαϊκή-Ναυπακτιακός Αστέρας.

71΄ Ο Γιαννιώτης περνά στον αγωνιστικό χώρο και ο Χριστόπουλος αποχώρησε.

70΄ Ετοιμάζεται για αλλαγή ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

69΄ Ο Χαντί εκτέλεσε κόρνερ, αλλά δεν ανησύχησε ο Μένιος, που μπλόκαρε.

66΄ Ύστερα από σέντρα του Χαντί ο Κυβελίδης έπιασε την κεφαλιά, ο γκολκίπερ του Ναυπακτιακού Αστέρα δεν είχε πρόβλημα και μπλόκαρε την μπάλα.

61΄ Αλλαγή για την Παναχαϊκή. Έξω ο Στεργίδης, μέσα ο Χαντί.

Συμπληρώθηκαν 60 λεπτά αγώνα (μια ώρα) και το 1-1 ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ναυπακτιακό Αστέρα παραμένει.

59΄ Ετοιμάζεται για τη δεύτερη αλλαγή της η Παναχαϊκή.

57΄ Κίτρινη κάρτα Μπατσής.

46΄ Η Παναχαϊκή με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, διαμαρτυρήθηκε για ανατροπή του Μπουρλάκη στην περιοχή του Ναυπακτιακού με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ο αγώνας στην επανάληψη ξεκίνησε με τους παίκτες της Παναχαϊκής να είναι στη σέντρα. 

ΕΝΑΡΞΗ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 

Οι παίκτες της Παναχαϊκής βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και δίνουν τον όρκο νίκης επί του Ναυπακτιακού Αστέρα, πριν αρχίσει η αναμέτρηση.

ΛΗΞΗ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1-1

42΄ Ο Στεργίδης έβγαλε μόνο τον Τεγούση απέναντι από τον Μένιο με τον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής να στέλνει την μπάλα άουτ.

39΄ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ από τον Νιφορόπουλο, για τον Ναυπακτιακό Αστέρα η άμυνα της Παναχαϊκής αδράνησε ο Γιαννόπουλος κατέβασε ωραία την μπάλα και τροφοδότησε άμεσα τον Μαχαίρα που σε κενή εστία έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Συμπληρώθηκαν 30 λεπτά παιχνιδιού στο γήπεδο της Αγυιάς μεταξύ της Παναχαϊκής και του Ναυπακτιακού Αστέρα και το 1-0 παραμένει.

Η Παναχαϊκή ήθελε το γρήγορο γκολ, το πέτυχε απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα που έως τη φάση της επίτευξης του τέρματος, κρατούσε το “μηδέν” στην περιοχή του.

26΄ Αναγκαστική αλλαγή του Κόκα πέρασε στη θέση του ο Παπαχρονόπουλος.

21΄ ΓΚΟΛ: Ο Καρακλάιτς ύστερα από την καταπληκτική κάθετη πάσα του Μπουρλάκη βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Μένιο τον προσπέρασε και έγραψε το 1-0.

20΄ Ο Τεγούσης εκτέλεσε νέο φάουλ στην περιοχή του Ναυπακτιακού Αστέρα, αλλά έκοψαν οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης ομάδας.

19΄ Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Στεργίδης όμως η κεφαλιά που έκανε ο Κυβελίδης δεν βρήκε στόχο.

18΄Φάουλ για την Παναχαϊκή με τον Μπουρλάκη να το εκτελεί απευθείας με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Συμπληρώθηκαν 15 λεπτά αγώνα στην Αγυιά και στο ματς Παναχαϊκή-Ναυπακτιακός Αστέρας και δεν υπάρχει σκορ

10΄Φάουλ του Στεργίδη κεφαλιά του Στασινόπουλου, ο τερματοφύλακας του Ναυπακτιακού έδιωξε σε κόρνερ, που στη συνέχεια πέρασε ανεκμετάλλευτο.

6΄ Γύρισμα του Στεργίδη μέσα στην περιοχή, ο τερματοφύλακας του Ναυπακτιακού δεν είχε πρόβλημα και μάζεψε την μπάλα

4΄ Σουτ του Μπουρλάκη μπλόκαρε όμως ο γκολκίπερ του Ναυπακτιακού Μένιος.

Και ο αγώνας ξεκίνησε με τον διαιτητή να σφυρίζει

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζ. Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης, Στασινόπουλος, Σμίλτος, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης, Κόκας (26΄λ.τρ. Παπαχρονόπουλος, 76΄ Μικελάτος), Μπουρλάκης (76΄ Αλεξόπουλος), Καρακλάιτς, Στεργίδης (61΄Χαντί), Κυβελίδης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Μπαμπούνης, Λούσκος, Χαντί, Παπαχρονόπουλος, Γούλας, Λιμάτσι, Μικελάτος, Αλεξόπουλος, Μικές.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ. Νταλακούρας): Μένιος, Μπάτσης, Χριστόπουλος (71΄Γιαννιώτης), Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλος (74΄Ναομίδης), Μαχαίρας, Καλαμπόκας, Παλαιοπάνος, Καψάκης (84΄Σταθόπουλος), Μενσάι (84΄Κοντογιάννης), Νιφορόπουλος.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Σταθόπουλος, Βάννας, Ναουμίδης, Αναστασόπουλος, Λίτσος, Πατρώνης, Γιαννιώτης, Κοντογιάννης, Καραγιάννης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement