Connect with us

Πολιτισμός

Πρεμιέρα για τη νέα θεατρική χρονιά από την “Ηχώ”

Published

on

Με θετική ενέργεια, χαμόγελο και ζεστασιά έδωσε το έναυσμα για τη νέα σεζόν η ομάδα Playback Θεάτρου “Ηχώ”, που δραστηριοποιείται κυρίως στη Θεσσαλονίκη, αλλά διαθέτει πατρινό “χρώμα”.

Στην πρώτη της ανοιχτή πρόβα για φέτος, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στον μικρό, αλλά φιλόξενο χώρο της στην οδό Βασιλίσσης Όλγας η ομάδα καλωσόρισε λίγους και εκλεκτούς φίλους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με αυτό το πρωτότυπο είδος διαδραστικού αυτοσχεδιαστικού θεάτρου, όπου ιστορίες του κοινού αναπαρίστανται αμέσως στη σκηνή από τους ηθοποιούς.
Οι θεατές έμειναν έκπληκτοι από τον συντονισμό και την αμεσότητα των μελών της “Ηχώς”, αλλά και από την αυθεντικότητα και τον σεβασμό με τα οποία αποδόθηκαν οι αφηγήσεις τους, εκφράζοντας χαρακτηριστικά την απορία: “Μα πώς το κάνετε;”.


ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Μάλιστα, εκδήλωσαν και το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν σε σεμινάρια Playback Θεάτρου, που θα διοργανώσει η ομάδα σύντομα, προκειμένου να μυηθούν στα μυστικά της μαγικής αυτής θεατρικής τέχνης (τηλ. επικοινωνίας για όποιον ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή: 6932 329732).
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Συντονίστρια ήταν η Έφη Μαγούλα, ενώ έπαιξαν οι Ελένη Λεβέντη, Μαρία Κωνσταντινίδου, Εύη Χριστοπούλου, Ευθυμία Καπαγερίδου, Κατερίνα Τζιωρίδου, Γιάννης Σέμπρος, με τους τρεις τελευταίους να αυτοσχεδιάζουν και μουσικά.
Η νέα θεατρική χρονιά ξεκίνησε λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο για την “Ηχώ”, αλλά και με ακόμα περισσότερη όρεξη για τη συνέχεια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement