Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας με την ίδια “συνταγή” στη Λουμπλιάνα

Published

on

Με την ίδια συνταγή στοχεύει να αγωνιστεί στην Σλοβενία η ομάδα του Προμηθέα η οποία έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του αγώνα της Τέταρτης.

Φυσικά στόχος της πατρινής ομάδας είναι να νικήσει την Τσεντεβίτα και να σημειώσει την 3η συνεχόμενη νίκη ώστε να «ψηλώσει» στη βαθμολογία και να γίνει από τα φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.
Πρόθεση του Μάκη Γιατρά είναι η ομάδα να παίξει με την ίδια συνταγή κόντρα στους Σλοβένους, δηλαδή πολύ καλή άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ και πλουραλισμό στην επίθεση.
Το θετικό είναι πως πλέον έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα (Μάντζαρης, Φαγιέ και Ραντίσεβιτς) και όπως είδαμε και κόντρα στους Γάλλους, ήταν σημαντική η βοήθειά τους σε όλους τους τομείς.
Στα επίσης θετικά είναι πως έχει μπει στον ρυθμό της ομάδας και ο Αμερικανός Ντελρόι Τζέιμς ο οποίος βοήθησε στο τελευταίο παιχνίδι.
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση και το ίδιο θα γίνει και σήμερα αλλά και αύριο.
Η αποστολή του Προμηθέα θα «πετάξει» το πρωί της Δευτέρας από την Αθήνα για να φτάσει, μέσω Βιέννης στη Λουμπλιάνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement