Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μαρτζάκλης: «Μέλημά μας η απόλυτη εφαρμογή των μέτρων»

Published

on

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης ερωτηθείς από την «Γ» ανέφερε πως η Αστυνομία δίνει τη δική της μάχη καθημερινά με όλες τις δυνάμεις της προκειμένου να εφαρμοστούν οι νόμοι και να προστατευθούν οι πολίτες.

«Παρακαλώ τους πολίτες να εφαρμόζουν πιστά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποφυγή μετάδοσης της πανδημίας» δηλώνει μέσω της «Γ» και διαμηνύει πως η Αστυνομία θα επιδείξει μηδενική ανοχή σε όλους όσοι παραβιάζουν τη νομοθεσία και θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαρτζάκλης προχθές τα μεσάνυχτα επιθεώρησε τους αστυνομικούς ελέγχους που έγιναν μετά από συντονισμένη επιχείρηση στο κέντρο της Πάτρας, ενώ χθες επισκέφθηκε την Ηλεία και αναμένεται να μεταβεί και στην Αιτωλοακαρνανία.

Πάντως, οι εντολές που έχουν δοθεί σε όλους τους αστυνομικούς είναι οι έλεγχοι να είναι σαρωτικοί προς πάσα κατεύθυνση, από τους πολίτες που διέρχονται στους δρόμους χωρίς μάσκα, αλλά και την υποχρεωτική χρήση στους εσωτερικούς χώρους (υπηρεσίες και καταστήματα) από την αυστηρή τήρηση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και της απαγόρευσης κυκλοφορίας στους δρόμους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement