Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η διοίκηση της ΝΕΠ θα τιμήσει την μνήμη του Κώστα Αντίοχου με μια σειρά από ενέργειες

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Για πάντα στις καρδιές των φίλων του πατρινού πόλο θα είναι ο αείμνηστος πλέον Κώστας Αντίοχος, ο οποίος πριν λίγες μέρες έφυγε εντελώς ξαφνικά από την ζώη μέσα στο «Αν. Πεπανός», τον χώρο που λάτρεψε και έγραψε σπουδαίες «σελίδες» στην πολύχρονη καριέρα του.

Να μην ξεχνάμε πως ο αδικοχαμένος παίκτης είχε υπάρξει διεθνής και μάλιστα από τους βασικούς παίκτες της Εθνικής έφηβων, έχοντας πανηγυρίσει την 1η θέση στην Βαλκανιάδα Εφήβων του 1996, αλλά και την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων του ίδιου έτους.

Η ΝΕΠ, όπου αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνια ο σπουδαίος πολίστας δεν πρόκειται να ξεχωρίσει τον Κώστα και μπορεί ακόμα άπαντες να είναι σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του, ωστόσο προγραμματίζει να τον τιμήσει όπως του αξίζει.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως ήδη έχουν αποφασιστεί οι πρώτες κινήσεις της διοίκησης της ΝΕΠ. Στο επόμενο Δ.Σ. θα παρθούν και άλλες αποφάσεις για τις ενέργειες που θα γίνουν για να τιμηθεί η μνήμη του Κώστα Αντίοχου.
Τα μέχρι τώρα δεδομένα λένε πως η ΝΕΠ θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή στο επόμενο παιχνίδι -όποτε και αν γίνει αυτό-, οι παίκτες πριν από την έναρξη του αγώνα θα φωνάζουν Αντίοχος αντί για ΝΕΠ και επιπλέον σχεδιάζουν να τοποθετηθεί μια μεγάλη φωτογραφία του στο «Αν. Πεπανός».
Υπάρχουν και άλλες ιδέες όπως η διεξαγωγή ενός μεγάλου τουρνουά με ομάδες που είχε αγωνιστεί ο Κώστας και αρκετά ακόμα αλλά αυτά θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.
Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της ανδρικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ από την στιγμή που δεν μπορούν να κάνουν ομαδική προπόνηση, πλέον θα ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτοκόλλα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement