Σάββατο 24 Ιουλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Άστεγες» οι παρατάξεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος είχε υποσχεθεί πως αμέσως μόλις παραδινόταν σε χρήση το παλαιό Αρσάκειο θα δινόταν χώρος και στις δημοτικές παρατάξεις, ωστόσο το έργο έχει καθυστερήσει και ακόμη δεν έχουν μετακομίσει οι δημοτικές υπηρεσίες.

Το θέμα επανέφερε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της «Ώρα Πατρών», Γιώργος Ρώρος, ο οποίος ωστόσο εισέπραξε την εριστική απάντηση «τι θέλετε να κάνουμε; Να διώξουμε τις υπηρεσίες για να σας βρούμε γραφεία;». Υπενθύμισε όμως στον Δήμαρχο πως το αίτημα δεν είναι καινούριο, ενώ κι ο ίδιος όταν ήταν στην αντιπολίτευση είχε αναπτύξει «επαναστατική δράση» για να παραχωρηθεί γραφείο στη «Λαϊκή Συσπείρωση». Επεσήμανε δε με νόημα, πως στη Βουλή έχει γραφείο το ΚΚΕ…

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η συνάντηση του Σπύρου Σκιαδαρέση με τη Μαρίνα Μαρτίνου

Δημοσιεύθηκε

στις

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Έφυγε” η Μυρσίνη Ιντζέ

Δημοσιεύθηκε

στις

Έφυγε από τη ζωή η 57χρονη Μυρσίνη Ιντζέ από την Πάτρα. Η γυναίκα το πρωί του Σαββάτου έπαθε πνευμονική εμβολή και κατέληξε.

Η απώλειά της έχει σοκάρει το σύζυγό της Ιωσήφ και στα παιδιά της Απόστολο και Γιάννη.

GOODYS

Η 57χρονη συνταξιούχος είχε υποβληθεί σε θεραπεία με το CyberKnife , το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα σύστημα ακτινοχειρουργικής που σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση όγκων και άλλων παθολογικών καταστάσεων με ενδείξεις καλοήθειας ή κακοήθειας σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος με ακρίβεια κάτω του χιλιοστού, χωρίς την εφαρμογή του αιματηρού μεταλλικού πλαισίου ακινητοποίησης.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Κινδύνευσε ηλικιωμένη στην Πλαζ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου, μια γυναίκα, η οποία ενώ κολυμπούσε στην Πλαζ, κινδύνευσε με πνιγμό.

Η ηλικιωμένη, κάλεσε σε βοήθεια και με τη συνδρομή των λουομένων κατάφερε να βγει στη στεριά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα