Connect with us

Διεθνή

Αγόρασε την digital έκδοση του PlayStation 5 και η Sony του έστειλε την κανονική

Published

on

Ένας τύπος παρήγγειλε μέσα από το σάιτ του PlayStation την digital νέα κονσόλα, αλλά από λάθος τού έστειλαν την κανονική έκδοση!

Χαρίζει η… Sony!

Ένας τύπος στην Αμερική, που καθόλου δεν τον ζηλεύουν-με οι υπόλοιποι gamers αυτήν τη στιγμή, παρήγγειλε μέσα από το σάιτ του PlayStation την digital νέα κονσόλα, αλλά όταν παρέλαβε το κουτί και το άνοιξε, διαπίστωσε πως μέσα είχαν βάλει την κανονική έκδοση του PS5!

Φυσικά, καθόλου δεν τον χάλασε το λάθος, ανεβάζοντας περιχαρής το πόσο τυχερός (άλλη λέξη σκεφτήκαμε, αλλά πιπέρι…) είναι.

Βέβαια, δεν ξέρουμε πόσο σοφό είναι το ότι έκανε ανάρτηση για το λάθος της Sony, αφού έχει γίνει viral, και ποιος ξέρει, μπορεί να του ζητήσουν πίσω την κονσόλα, για να του στείλουν την ψηφιακή.

Θυμίζουμε, το PlayStation 5 κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές. Η πρώτη, η παραδοσιακή, θα έχει οπτικό drive και θα παίζει τα παιχνίδια που θα αγοράζεις σε φυσική μορφή από τα καταστήματα. Η δεύτερη εκδοχή, η digital, θα είναι συμβατή μόνο με τα ψηφιακά παιχνίδια, που μπορείς να κατεβάσεις από το PlayStation Network. H δεύτερη, φυσικά, είναι και πιο φτηνή.

protothema.gr

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement