Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σημαντικές επιδόσεις σε μια σύντομη χρονιά για τους αθλητές του Κούρου Πατρών

Published

on

Αρκετές σημαντικές επιδόσεις για το νέο αίμα του Κούρου το 2020, μια δύσκολη ομολογουμένως χρονιά παρά την διακοπή για τον κορωνοϊό. Η κατάκτηση τριών μεταλλίων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 στα Γιάννινα ήταν το επιστέγασμα της όλης διαδικασίας.

Συγκεκριμένα ο Άγγελος Ανδρεσόπουλος ήταν 2ος στο μήκος με 7.16 και πήρε το χάλκινο στα 100μ. εμπόδια με 14.91. Ακόμη ο Μιχάλης Καΐπης κατέκτησε την τρίτη θέση στο ύψος με 1.95. Στην ίδια διοργάνωση η Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου ήταν 4η στο ύψος με 1.65 ενώ ανήκει κανονικά στην κατηγορία των κορασίδων. Στο Πανελλήνιο Συνθέτων που διεξήχθη στην Πάτρα η αθλήτρια του Γιώργου Παπανδρεόπουλου έκανε το ατομικό της ρεκόρ που είναι 1.68. Ακόμη σημαντική ήταν η παρουσία της Δάφνης Ντουλαπτσή που πήρε την 5η θέση στο τριπλούν με 2.18.
Ο προπονητής του Κούρου Γιώργος Παπανδρεόπουλος επισημαίνει: “Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία όλων των αθλητών μας, μιας και κατάφεραν κάτω από αντίξοες συνθήκες να κάνουν αρκετά καλές επιδόσεις στους λίγους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν. Είναι σημαντικό ότι λόγω των συνθηκών οι αθλητές χάνουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες, όπως η Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement