Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η σύντομη αγωνιστική περίοδος επηρέασε την ομάδα στίβου του Α.Ε. Έσπερος 2004

Published

on

Μια ιδιαίτερη χρονιά χαρακτηρίζεται για τους αθλητές του Έσπερου 2004 το 2020 μιας και λόγω της πανδημίας έμειναν αρκετό καιρό χωρίς προπονήσεις ενώ επηρεάστηκαν κι από τον περιορισμό του αγωνιστικού προγράμματος. Οι αθλητές του Νίκου Κουβαρά έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις για το 2021 καθημερινά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και πιστεύουν ότι τη νέα χρονιά οι συνθήκες θα είναι καλύτερες ώστε να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα πλασαρίσματα.

Ο Ντένις Γκιούρα αν και είχε ξεκινήσει με νίκη στο Run Greece και στον Αγώνα 3.000μ. ergo στο πλαίσιο του Κλασικού μαραθωνίου, έμεινε 7ος στο Πανελλήνιο 10.000μ. στο Άργος Ορεστικό. Ο Αντώνης Κότσο πήρε την 4η θέση στα 3.000μ. στο Πανελλήνιο Παίδων Κ-18 στην Λάρισα, ενώ ο Γιάννης Γασπαρινάτος ήταν 9ος στην ίδια απόσταση. Σημαντική ήταν και η παρουσία της Δήμητρας Παναγοπούλου στα 5.000μ. βάδην Κορασίδων Κ-18 που πήρε την 4η θέση. Στο Πανελλήνιο Ανωμάλου δρόμου ήταν 4ος στα 8.000μ. Κ-22 και ο αδελφός του Αουρέλ Γκιούρα ήταν 8ος στην ίδια απόσταση.
Ο προπονητής του Έσπερου 2004 Νίκος Κουβαράς μίλησε στη «Γ» και επεσήμανε: «Η χρονιά λόγω Covid-19 ήταν δύσκολη, καθώς υπήρχε περιορισμός στις μετακινήσεις και δυσκολία προπονήσεων λόγω καραντίνας το δίμηνο Μάρτιο-Απρίλιο και γενικότερα μείωση των αγώνων. Παρόλα αυτά εμείς προσπαθήσαμε και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».
ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ  ΣΤΟ ΤΙΜ
Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως για τη νέα χρονιά έχουν προστεθεί στο δυναμικό της πατρινής ομάδας δύο νέοι αθλητές και συγκεκριμένα ο Ορέστης Πανταζόπουλος από την Ολυμπιάδα και ο Ανδρέας Σπανός από την Παναχαϊκή.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ Γ.Γ.Α.
Επίσης σε διοικητικό επίπεδο, η Α.Ε. Έσπερος 2004 έχει ήδη ολοκληρώσει την εγγραφή της στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι ο Έσπερος 2004 έχει και πολυάριθμο τμήμα Ακαδημίας με επικεφαλής τον Θόδωρο Λάζαρη και οι οποίοι λόγω της απαγόρευσης προπονήσεων κάνουν μόνο ατομικές προπονήσεις.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement