Connect with us

Συνεργασίες

Μήνυμα αισιοδοξίας εν μέσω της δοκιμασίας

Published

on

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό των τμημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Ολοένα και περισσότερα τμήματα στολίζουν το δένδρο ενόψει των Χριστουγέννων και στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας στο γκρίζο τοπίο της πανδημίας.

Η επιστημονικά υπεύθυνη στο τμήμα του Μαγνητικού Τομογράφου του «Αγίου Ανδρέα» ιατρός – ακτινολόγος Ασπασία Ρηγοπούλου (στη φωτό με τους συναδέλφους της) στέλνει το δικό της μήνυμα για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. «Οι άνθρωποι που υπηρετούμε στο σύγχρονο πεδίο της μάχης, που είναι τα νοσοκομεία, μέσα στις δυσκολίες και στις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία, οφείλουμε να μην παρασυρόμαστε από το κλίμα απαισιοδοξίας που επικρατεί παντού γύρω μας. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε στο τμήμα του Μαγνητικού Τομογράφου του «Αγίου Ανδρέα» διότι το οφείλουμε πρωτίστως στους ασθενείς μας.

«Ντυθήκαμε» τα γιορτινά μας και σκορπίζουμε ελπίδα και αισιοδοξία ευχόμενοι το άστρο των Χριστουγέννων να μας οδηγήσει στην έξοδο από τη δύσκολη δοκιμασία που βιώνουμε», ανέφερε σε ανάρτησή της.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement