Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Άνοιγε» τα οχήματα στο πάρκινγκ του Ρίου-Στη «φάκα» της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Published

on

Στη «φάκα» των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπεσε ο άνδρας που φέρεται να βρίσκεται πίσω από το μπαράζ διαρρήξεων και φθορών το τελευταίο δίμηνο σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο άνδρας εντοπίστηκε προχθές το βράδυ μετά από έρευνα και παρακολούθηση των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Λεύκας, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Η αρχή του τέλους για τη δράση του, ξεκίνησε όταν “χτύπησε” σε περίπου 10 αυτοκίνητα στο Νοσοκομείο του Ρίου προκαλώντας φθορές.

Στη συνέχεια, έφυγε από το Ρίο και ερχόμενος προς την Πάτρα έβαλε στο στόχαστρό του και άλλα αυτοκίνητα τα οποία προσπάθησε να διαρρήξει προκαλώντας τους υλικές ζημιές.

Στην Αστυνομία είχε σημάνει ήδη συναγερμός, με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να τον παρακολουθούν μέχρι να τους δοθεί η κατάλληλη ευκαρία να τον συλλάβουν.
Όταν σταμάτησε στην περιοχή της Λεύκας, δίπλα στο ποτάμι, οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον συνέλαβαν μεταφέροντάς τον στο κρατητήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άνδρα γνωστό στις Διωκτικές Αρχές από την προηγούμενη δράση του, τον οποίο και αναζητούσαν τους τελευταίους δύο μήνες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement